Rakennusvalvonnan arkistopalvelut

Voit ostaa rakennuspiirustukset ja vanhat rakennusluvat sähköisestä Lupapiste kaupasta suoraan Kangasalan kaupungin rakennusvalvonnan arkistoista.

Kauppa on tarkoitettu vain dokumenttien tilaukseen, ei rakennuksen tietojen kyselyyn (esim. rakennusoikeus, rakennettu kerrosala, yms.)

Lupapiste kaupassa ostaminen on helppoa. Hae kohde osoitteella tai kiinteistötunnuksella ja lataa maksun jälkeen pdf-dokumentit omaan käyttöösi.

Toimi kaupassa näin:

  1. Hae haluamaasi kohdetta
  2. Esikatsele
  3. Maksa
  4. Lataa dokumentit käyttöösi

Jos aineistoa ei löydy myyntipalvelusta, voit jättää aineiston toimituspyynnön Lupapiste kaupan kautta suoraan Kangasalan kaupungin rakennusvalvontaan.

Aineistot lisätään kauppaan noin 2 viikon sisällä pyynnöstä, riippuen pyydetyn materiaalin laajuudesta ja saatavuudesta (pois lukien yleiset loma-ajat).

Tilausta tehdessä varmista, että kyseessä on haluttu kiinteistö. Aineistopyynnön lisätietoja-kentässä kerro mahdollisimman selkeästi, mitä asiakirjaa tai suunnitelmaa pyyntö koskee. Ilmoita lisätietoja-kentässä alkuperäisen hakijan nimi ja minä vuonna lupa on myönnetty, jos nämä ovat tiedossa.

Pyydämme rakennusvalvonnasta tarvittaessa lisätietoa aineistopyynnöstäsi sähköpostitse tai puhelimitse.

Saat viestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, kun dokumentit ovat saatavilla Lupapiste-kaupassa.

Jos pyyntöä ei pystytä toteuttamaan, sinulle ilmoitetaan asiasta.

Palvelupyyntö on sinulle maksuton.