Suurtapahtuma-avustus

Suurtapahtuma-avustusten tavoitteena on mahdollistaa Kangasalle erilaisia kohderyhmiä kiinnostavia tapahtumia, jotka mm. edistävät matkailua ja elinkeinotoimintaa, luovat myönteistä kaupunkikuvaa ja lisäävät kaupungin veto-, pito- ja lumovoimaa.

Avustus on tarkoitettu oikeuskelpoisille yhteisöille, kuten rekisteröidyille yhdistyksille, osuuskunnille, säätiöille ja yrityksille, joiden suunniteltu tapahtuma sijoittuu Kangasalle.

Suurtapahtuma-avustuksen saajien kanssa laaditaan yhteistyösopimus kaupungin ja toimijan välille. Tarkemmat myöntämisperusteet oikealla sivupalkissa.

Ennen hakemuksen jättämistä, voit olla yhteydessä tapahtumakoordinaattoriin, joka tarjoaa konsultaatiota hakemuksen tekemiseen ja sparrausta tapahtumaideasi kanssa.

 

Hakuaika

Hakuaika on jatkuva. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja ne pyritään käsittelemään mahdollisimman pian. Päätöksen saa keskimäärin noin kuukauden kuluessa.

 

Hakulomake

Kangasalan kaupungin suurtapahtuma-avustuksen hakulomake (suomiviestit.fi)

 

Käyttöselvitys

Tuetuilta tapahtumilta edellytetään raportointia tapahtuman toteutumisesta. Avustuksen saajan tulee tehdä kirjallinen selvitys avustuksen käytöstä viimeistään puoli vuotta (6 kk) tapahtuman jälkeen.