Saunatilat

Kangasalan kaupungin vuokrattavissa tiloissa on kaksi saunatilaa Vesaniemen vapaa-aikatalo sekä Kuhmalahden rantasauna.

Vesaniemen vapaa-aikatalo

Vesaniementie
36200 Kangasala

Kuvia Vesaniemen vapaa-aikatalosta

Vesaniemen vapaa-aikatalo sijaitsee yleisen uimarannan yhteydestä Kangasalan keskustassa. Talolta löytyy naisten ja miesten saunat sekä erilliset pukuhuoneet. Lisäksi talosta löytyy pieni keittiö, jossa on astiat noin 10 henkilölle. Keittiöstä löytyy tavallinen sähköhella (ei paistovälineitä), mikro, veden- ja kahvinkeitin. Tilassa on myös takkahuone noin 15 henkilölle.

Vesaniemen vapaa-aikatalolla järjestetään Kangasalan Uintiseuran ja Uimaseura Kangasalan Kuohun toimesta avantosaunamahdollisuus syyskuusta toukokuulle. Lisätietoja saat seurojen omilta sivuilta:

Kangasalan Uintiseura ry

Uimaseura Kangasalan Kuohu ry

Lisäksi avannossa voi käydä järjestetyn avantosaunamahdollisuuden ulkopuolella uimareiden käytössä olevasta kylmäpukusuojasta, jossa on lämmitin kausittain syyskuusta toukokuulle. Kylmäpukusuojan käytön kausimaksu 1.9.-31.8. ajalle on 25,00 € (sis. alv 24 %). Olethan avaimen suhteen aina etukäteen yhteydessä Kangasalan kaupungin vapaa-aikapalveluihin alla olevien yhteystietojen kautta, koska avaimia tehdään tilauksesta.

Vesaniemen vapaa-aikatalolla toimii aktiivisesti myös paikallinen melontaseura Kangasalan melojat. Kesäisin seura vuokraa SUP-lautoja ulkopuolisille käyttäjille. Lisätietoja seuran toiminnasta löydät heidän omilta sivuiltaan:

Kangasalan Melojat ry

Lisätietoja ja varaukset
vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

Liikunnanohjaaja
Eveliina Pesonen
044 481 3046

 

Linkki hinnastoon löytyy tästä:

Hinnasto-Kangasala

Kuhmalahden rantasauna

Uittomiehentie 149
36810 Kuhmalahti

Kuvia Kuhmalahden rantasaunasta

Kuhmalahden rantasauna sijaitsee Kuhmalahdella noin 30 km Kangasalan keskustasta ja noin 50 km Tampereen keskustasta. Saunan yhteydessä on grillikatos sekä aittoja majoittumista varten. Majoitustilat sekä astiasto ovat kaikkien vuokraajien vapaassa käytössä. Lisäksi saunan välittömässä läheisyydessä on vierasvenelaituri.

Lisätietoja Kuhmalahden rantasaunasta löydät tältä sivulta löytyvästä esitteestä.

Lisätietoja ja varaukset:

vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

Toimistosihteeri

044 486 0447

 

Linkki hinnastoon löytyy tästä:

Hinnasto- Kangasala