Vuokrattavat tilat ja alueet

Kangasalan kaupunki hallinnoi useita eri käyttötarkoituksiin tarkoitettuja vuokrattavia tiloja. Vuokrattavien tilojen vuokrauksesta vastaa kaupungin vapaa-aikapalvelut. Tilojen vakituiset viikoittaiset käyttövuorot haetaan hakulomakkeilla virallisten hakuaikojen puitteissa, mutta tiloja on mahdollista vuokrata myös satunnaisesti juhliin, tilaisuuksiin, leireille tai kokouksiin yms, mikäli ne ovat vapaina. Tiloja voivat vuokrata niin yksityiset henkilöt, kuin seurat, yhdistykset sekä kaupungin eri yksiköt.

Vapaa-ajan palveluiden vuokrattavat tilat on jaettu seuraaviin kategorioihin:

Liikuntatilat
Liikuntasalit ja kuntosalit

Ulkoliikuntapaikat
Urheilukentät

Vapaa-aika tilat
Nuorisotilat, Saunatilat, Juhlatilat ja Vapaa-aikatilat

Kokoustilat
Kokouksiin soveltuvat neuvotteluhuoneet

Tarkemmat tiedot tiloista löydät sivun vasemmasta laidasta.

Varauksia on mahdollisuus tehdä lähes kaikkiin tiloihin ja alueisiin ympäri vuoden, mutta huomioithan että osassa tiloja on viikoittain toistuvia vakiovuoroja. Tarkistathan tilojen varaustilanteen ennen yhteydenottoa. Varaustilanteen pääset tarkistamaan TIMMI-tilavarausjärjestelmästä. Asiakkaat näkevät TIMMI: stä vain tilojen varaustilanteen, tilojen varaaminen tapahtuu tiloista vastaavan henkilön kautta, yhteystiedot löytyvät tarkemmista tilatiedoista.

Tilojen vuokrahinnat määräytyvät kaupungin voimassa olevan vuokrahinnaston mukaisesti. Lisäksi tilojen tarkemmat hintatiedot löydät vuokrattavien kohteiden tarkemmista tilatiedoista.

 

Linkki Timmiin löytyy tästä:

TIMMI

Linkki hinnastoon löytyy tästä:

Hinnasto – Kangasala

 

Linkki yleisohjeisiin löytyy tästä:

Kangasalan yleisohjeet tilojen vuokraajille 1.9.2013 alkaen

Liikuntasalien iltakäyttäjien info