Vuokrattavat tilat ja alueet

Kangasalan kaupunki hallinnoi useita eri käyttötarkoituksiin tarkoitettuja vuokrattavia tiloja. Vuokrattavien tilojen vuokrauksesta vastaa kaupungin vapaa-aikapalvelut. Tilojen vakituiset viikoittaiset käyttövuorot haetaan hakulomakkeilla virallisten hakuaikojen puitteissa, mutta tiloja on mahdollista vuokrata myös satunnaisesti juhliin, tilaisuuksiin, leireille tai kokouksiin yms, mikäli ne ovat vapaina. Tiloja voivat vuokrata niin yksityiset henkilöt, kuin seurat, yhdistykset sekä kaupungin eri yksiköt.

Tarkistathan tilojen varaustilanteen ennen yhteydenottoa. Varaustilanteen pääset tarkistamaan TIMMI-tilavarausjärjestelmästä. Asiakkaat näkevät TIMMI: stä vain tilojen varaustilanteen, tilojen varaaminen tapahtuu vapaa-aikapalveluiden sähköpostin kautta. Ohjeet tilavarauksen tekemiseen alempana.

Linkki Timmiin löytyy tästä:

TIMMI

Tilojen vuokrahinnat määräytyvät kaupungin voimassa olevan vuokrahinnaston mukaisesti. Lisäksi tilojen tarkemmat hintatiedot löydät vuokrattavien kohteiden tarkemmista tilatiedoista.

Linkki hinnastoon löytyy tästä:

Hinnasto – Kangasala

 

Vapaa-ajan palveluiden vuokrattavat tilat on jaettu seuraaviin kategorioihin:

Liikuntatilat
Liikuntasalit ja kuntosalit

Ulkoliikuntapaikat
Urheilukentät

Vapaa-aika tilat
Nuorisotilat, Saunatilat, Juhlatilat ja Vapaa-aikatilat

Kokoustilat
Kokouksiin soveltuvat neuvotteluhuoneet

Tarkemmat tiedot tiloista löydät sivun vasemmasta laidasta.

 

Näin teet tilavarauksen:

Varaukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen vapaa-aikapalvelut@kangasala.fi. Varauksia voi tehdä vain täysi-ikäinen henkilö. Varausta tehdessä tulee ilmoittaa seuraavat tiedot:

Yksityishenkilön varaustiedot:

 • Varauskohde
 • Varauksen aihe (esimerkiksi, kokous, illanvietto, koulutus yms)
 • Tulo- ja lähtöaika
 • Varaajan nimi ja täydelliset henkilötiedot
 • Varaajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite

 Yhdistyksen, yrityksen tai muun rekisteröidyn tahon varaustiedot:

 • Varauskohde
 • Varauksen aihe (esimerkiksi, kokous, illanvietto, koulutus yms)
 • Tulo- ja lähtöaika
 • Varaavan tahon, yrityksen tai yhdistyksen virallinen nimi
 • Voimassa oleva y-tunnus
 • Posti- ja laskutustiedot
 • Varauksen vastuuhenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Varaukset tallennetaan Timmi- tilavarausjärjestelmään ja saat tehdystä varauksesta vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistuksen lähettää varauksen tehnyt henkilö. Timmi toimii myös tilavarausten laskutusjärjestelmänä ja varaukset laskutetaan varauksen jälkeen.

Huomioithan että, mahdolliset tilavarausten peruutukset tulee tehdä neljä (4) viikkoa ennen varatun vuoron alkua, mikäli vuoro perutaan myöhemmin, veloitetaan 50 % varauksen hinnasta.

Tilojen järjestyssäännöt

Tilan varaaja on vastuussa varatun vuoron käytöstä, järjestyssääntöjen ja muiden tilakohtaisten ohjeiden noudattamisesta. Tilat on jätettävä siihen kuntoon, jossa ne olivat varaukselle saapuessa.

Linkki yleisohjeisiin löytyy tästä:

Kangasalan yleisohjeet tilojen vuokraajille 1.9.2013 alkaen

Liikuntasalien iltakäyttäjien info

Tilakohtaiin ohjeisiin voit tutustua valitsemalla vasemmasta laidasta haluamasi tilan ja tutustumalla tilakohtaisiin sivuihin. Vapaa-aikatiloissa on erikseen tilakohtaiset esitteet tai toimintaohjeet liitetiedostoina.

Avaimet ja kulku tiloihin:

Avaimet noudetaan vapaa-aikapalveluiden toimistolta. Ilmoitathan etukäteen, milloin olet avainta tulossa noutamaan. Jokaiselle vuorolle annetaan yksi avain.

Vapaa-aikapalveluiden toimisto, arkisin kello 9-15
Kuohuharjuntie 9, 36200 Kangasala, käynti sisäpihan puoleisesta ovesta.
vapaa-aikapalvelut@kangasala.fi