Leiritoiminta

Vapaa-aikapalvelut järjestävät kesäisin erilaisia leirejä lapsille ja nuorille.

Lasten päiväleiri

Nuorisopalvelut järjestää 3.–6.-luokkalaisille kesäisin päiväleirin Vallitun leirikeskuksessa.  Ilmoittautuminen yksittäisille leiripäiville ei ole mahdollista. Päiväleiri alkaa joka päivä klo 9 ja päättyy klo 16. Päiväleiri on maksullinen. Hintaan sisältyy: vakuutus leirin ajaksi, lounas ja välipala, ohjelma ja ohjelmassa käytettävät materiaalit. Päiväleiriohjelmassa on ohjattua toimintaa, mm. pelejä, leikkejä, askartelua, uintia, saunomista ja vapaata oleskelua.

Yötön yö

Nuorisopalvelut järjestää 13-17 -vuotiaille nuorille kesäisin yöleirin Vahderpään vapaa-aikakeskuksessa. Tapahtuma on maksuton. Yöleirin aikana mm. valvotaan, saunotaan, uidaan, pelataan ja syödään yhdessä.

Muut leirit

Pirkanmaan seutukunnissa järjestetään myös paljon leirejä, joista osa on avoinna kaikille lapsille ja nuorille asuinpaikasta riippumatta. Seutukunnallisista leireistä voit kysellä lisää vapaa-aikatoimistosta.

Järjestöjen ja yhdistysten leirejä

Useat eri järjestöt ja yhdistykset järjestävät myös kesällä leirejä, niihin ilmoittautuminen ja lisätiedot saat leirin järjestäjältä.