Kangasalan kaupunkikanootit ja -veneet

Kangasalan kaupunki tarjoaa kesäkaudella lainattaviksi kaupunkikanootteja ja -veneitä eri puolilla kaupunkia. Voit tarkistaa niiden sijainnin täältä. Kanootteja ja kaupunkiveneitä annetaan käyttöön arkena pääsääntöisesti yhdeksi vuorokaudeksi kerrallaan, mutta viikonloppuisin laina-aika voi olla pidempi riippuen lainauspaikkojen aukioloajoista. Lainauksen yhteydessä saat mukaan tarvittavat veneily- ja melontaliivit sekä melat ja äyskärit. Kaupunkiveneet ja -kanootit ovat rannoilla lukittuina. Lainaaja saa mukaansa avaimet lainauspisteestä.

Kanoottien ja veneiden lainaaminen on maksutonta ja ne ovat kaikkien käytettävissä. Lainaajien henkilöllisyys tarkistetaan, joten otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan. Lainaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Varaukset/tiedustelut kaupunki-infosta p. 044 481 3022.

Teksti jatkuu videon jälkeen.

 

Kanoottien sijainti ja lainaus

 

Kuhmalahden Siuronsalmen uimarannan kanootit (2kpl)
Lainaus ja varaukset Kuhmalahden kirjastosta p. 0400 214 425 kirjaston aukioloaikojen mukaisesti ma klo 13-19, ti klo 10-15, ke klo 10-15, to klo 13-19 ja pe klo 10-15. Huom! Juhannusaattona 23.6. kirjasto on kiinni.

 

Liutun rannan kanootit (3 kpl) ja Kuohenmaan kylätalon rannan kanootti (1 kpl)

Lainataan Kangasalan kaupunki-infosta, Mäkirinteentie 10, 36220 Kangasala (Kangasalan Prisma-keskuksessa) p. 044 481 3022 infon aukioloaikoina.

Kangasalan kaupunki-info

3.9.2023 asti Kaupunki-info on avoinna: ma-pe klo 10-18, la ja su suljettu.
4.9. alkaen kaupunki-info palvelee tiistaista perjantaihin klo 10 – 18 sekä lauantaisin klo 10 – 14
p. 044 481 3022

Kaupunkiveneiden sijainti ja lainaus

Kanoottien lisäksi tarjolla on myös kaupunkiveneitä. Veneet sijaitsevat Riun, Vesaniemen ja Toosilanniemen (Lapinsaari) venerannoilla sekä Siuronsalmen uimarannalla Kuhmalahdessa ja Kuohenmaan kylätalon rannalla (Rissanrannantie). Kangasalan kaupunkiveneet ovat kaikkien halukkaiden lainattavissa pääsääntöisesti vuorokaudeksi kerrallaan, mutta viikonloppuisin laina-aika voi olla pidempi riippuen lainauspaikkojen aukioloajoista. Lainauksen yhteydessä saat mukaasi tarvittavat veneilyliivit ja äyskärit.

Veneet ovat vakaita, max 4 hengen soutuveneitä. Veneitä lainataan kanoottien tapaan Kangasalan kaupunki-infosta ja Kuhmalahden kirjastosta ylläolevien aukioloaikojen mukaisesti.