Kaupungin tontit

Reilun 30 000 asukkaan Kangasala on kasvanut kaupungiksi. Kangasala on koko perheen paikka. Jykevän harjujonon molemmin puolin ihastuttava, luontorikas kaupunki tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaiseen asumiseen. Kangasalaa ympäröivät kauniit vesistöt. Kangasala on jo 150 vuoden ajan ollut paikka, jossa ihmiset viihtyvät ja jossa kansanperinne ja kulttuuri kohtaavat.

Kangasalan keskustan alue on uudistumassa ja tänne on valmistunut hotelli uimahallin viereen. Mitä kaikki muita palveluja uudistus tuokaan tullessaan. Kangasalla on tarjolla sekä omakotitontteja, kaupunkipientalotontteja että rivi- ja kerrostalotontteja. Kaupunkipientaloja on tulossa Vatialaan, Lamminrahkaan niin kuin myös aivan keskustan tuntumaan.

Lamminrahka, luonnonläheinen Kangasalan kaupunginosa, Tampereen tuntumassa muuttuu suunnitelmista todeksi. Lue lisää Lamminrahkan asuintonttien hausta.

Tampereelle on Kangasalta lyhyt matka.

Kangasalan kaupunki luovuttaa tontteja niin asuntojen kuin toimitilojen rakentamista varten. Tontit luovutetaan myymällä ja vuokraamalla.

Omakotitontteja asetetaan vuosittain määräajaksi haettavaksi, mutta niitä on haettavana myös ilman erityistä määräaikaa ympäri vuoden. Tonttihausta tiedotetaan kaupungin kotisivuilla ja sanomalehdissä.

Rakennusvalmiita omakotitontteja on tällä hetkellä saatavilla eri puolelta kaupunkia. Jos etsit hieman isompia omakotitontteja ja nautit maaseudun rauhasta, niin siihen sopivia tontteja löytyy  Kuhmalahdelta.