Kaupungin tontit

Reilun 33 000 asukkaan Kangasala on kasvanut kaupungiksi. Kangasala on koko perheen paikka. Jykevän harjujonon molemmin puolin ihastuttava, luontorikas kaupunki tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaiseen asumiseen. Kangasalaa ympäröivät kauniit vesistöt. Kangasala on jo 150 vuoden ajan ollut paikka, jossa ihmiset viihtyvät ja jossa kansanperinne ja kulttuuri kohtaavat.

Kangasalla on tarjolla sekä omakotitontteja, kaupunkipientalotontteja että rivi- ja kerrostalotontteja. Kaupunkipientaloja on tulossa Vatialaan, Lamminrahkaan ja aivan keskustan tuntumaan.

Lamminrahka, luonnonläheinen Kangasalan uusi kaupunginosa, Tampereen tuntumassa muuttuu suunnitelmista todeksi. Lue lisää Lamminrahkan asuintonttien hausta.

Kangasalan kaupunki luovuttaa tontteja niin asuntojen kuin toimitilojen rakentamista varten. Tontit luovutetaan myymällä ja vuokraamalla.

Omakotitontteja asetetaan vuosittain määräajaksi haettavaksi, mutta niitä on haettavana myös ilman erityistä määräaikaa ympäri vuoden. Tonttihausta tiedotetaan kaupungin kotisivuilla ja sanomalehdissä.