Kulttuuri- ja hyvinvointitori

Vuosittain järjestettävä Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen laajan kattauksen paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kaupunkiorganisaation osaamista.

Kulttuuri- ja hyvinvointitori 2024 -tapahtuma

Kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään lauantaina 20.4.2024 klo 10-14 Kulttuurikorttelissa; Kangasala-talossa ja Kangasalan pääkirjastossa sekä Kangasala-talon pihapiirissä. Mukana on paikallisia kolmannen sektorin sekä kaupungin toimijoita.

Tapahtumaan voi nyt ilmoittautua näytteilleasettajaksi tai esiintyjäksi esittelemään omaa toimintaansa. Näytteilleasettajilta toivotaan tänäkin vuonna toiminnallista ja osallistavaa sisältöä.

Tapahtuman näytteilleasettajaksi tai esiintyjäksi ilmoittautuminen on päättynyt 31.1.2024

Mikä Kulttuuri- ja hyvinvointitori?

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. Tuolloin pääkirjaston laajennus oli juuri valmistunut ja kulttuuriyhdistyksille haluttiin tarjota yhteinen tilaisuus esittäytyä kuntalaisille. Vuonna 2014 tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa kulttuuri- ja hyvinvointitoriksi, kun mukaan saatiin runsas määrä kansanterveysjärjestöjä sekä kunnan eri palvelukeskusten edustajia.

Kulttuuri- ja hyvinvointitorin ideana on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen sekä lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua oman kaupungin monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.