Kulttuuri- ja hyvinvointitori

Vuosittain järjestettävä Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen laajan kattauksen paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kaupunkiorganisaation osaamista.

Kulttuuri- ja hyvinvointitori seuraavan kerran 15.4. 2023

Kulttuuri- ja hyvinvointitori 2022 -tapahtuma

Kulttuuri- ja hyvinvointitori tapahtuma järjestetään 9.4.2022 klo 10-15 Pikkolan tapahtumakentällä Kangasalla. Tuolloin kentän valtaavat yli 60 paikallista kolmannen sektorin ja kaupungin toimijaa.

Kangasalan Kulttuuri- ja hyvinvointitori on mahdollisuus tutustua lähemmin yli kuuteenkymmeneen kolmannen sektorin toimijaan sekä kaupungin palveluihin. Kaikkiin näytteilleasettajiin kannattaa tutustua huolella. Kangasala-talon pisteen läheisyydessä seikkailee Riesa-Pelle tehden taikatemppuja ja taiteillen ilmapalloeläimiä, Taitokeskus Kangasalan vappuhuiskapajassa syntyvät upeat vappukoristeet ja kirjaston pisteellä askarrellaan poistokirjoista sekä moikataan lukukoiria. Tapahtuman ohjelmassa nämä kaikki ja paljon muuta.

Tutustu tapahtuman näytteilleasettajiin täältä.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan täältä.

 

Lukukoiria pääsee tervehtimään Kangasalan kirjaston pisteellä.

Mikä kulttuuri- ja hyvinvointitori?

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. Tuolloin pääkirjaston laajennus oli juuri valmistunut ja kulttuuriyhdistyksille haluttiin tarjota yhteinen tilaisuus esittäytyä kuntalaisille. Vuonna 2014 tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa kulttuuri- ja hyvinvointitoriksi, kun mukaan saatiin runsas määrä kansanterveysjärjestöjä sekä kunnan eri palvelukeskusten edustajia.

Kulttuuri- ja hyvinvointitorin perusajatuksena on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua oman kaupungin monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.