Kulttuuri- ja hyvinvointitori

Vuosittain järjestettävä Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen laajan kattauksen paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kaupunkiorganisaation osaamista.

Kulttuuri- ja hyvinvointitori 2023 -tapahtuma

Kulttuuri- ja hyvinvointitori tapahtuma järjestetään lauantaina 15.4.2023 klo 10-14 Kulttuurikorttelissa Kangasala-talossa ja Kangasalan pääkirjastossa sekä Kangasala-talon pihapiirissä. Mukana on yli 50 paikallista kolmannen sektorin ja kaupungin toimijaa.

Kangasalan Kulttuuri- ja hyvinvointitori on hyvä mahdollisuus tutustua lähemmin yli viiteenkymmeneen kolmannen sektorin toimijaan sekä kaupungin palveluihin. Kaikkiin näytteilleasettajiin kannattaa tutustua huolella heidän omilla pisteillään. Monet toimijoista esittelevät toimintaansa myös erilaisten esitysten  muodossa.

Tutustu tapahtuman näytteilleasettajiin täältä.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan täältä.

Mikä Kulttuuri- ja hyvinvointitori?

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. Tuolloin pääkirjaston laajennus oli juuri valmistunut ja kulttuuriyhdistyksille haluttiin tarjota yhteinen tilaisuus esittäytyä kuntalaisille. Vuonna 2014 tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa kulttuuri- ja hyvinvointitoriksi, kun mukaan saatiin runsas määrä kansanterveysjärjestöjä sekä kunnan eri palvelukeskusten edustajia.

Kulttuuri- ja hyvinvointitorin perusajatuksena on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen ja lisätä kaupunkilaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus tutustua oman kaupungin monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.