Käyttövuorohakemukset

Vahderpään vapaa-aikakeskuksen käyttövuorot tulee anoa vuosittain kesäkaudelle 1.5. – 30.9., hakuaika 1.2. – 28.2.

Vahderpään vapaa-aikakeskuksen talviajalle 1.9.-30.4. ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain.

Vallitun leirikeskus on käytössä vain kesäkaudella 1.6. – 30.9., mutta kaudelle ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain.

Aseman monitoimitalon ja nuorisotilojen (Sahku ja Sentteri) käyttövuorot tulee anoa vuosittain kaudelle 1.9. – 31.5., hakuaika 16.4. – 15.5.

Nuorisotilojen kesäkaudelle ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain. Aseman monitoimitalo Asari on vakiovuorojen lisäksi myös käytössä juhlatilana ympäri vuoden ja juhlatilaisuuksia varten vapaita aikoja voi varata koska vain.

Haku tapahtuu sähköisesti ja käyttövuorolomakkeet julkaistaan Kangasalan kaupungin sivuilla aina hakuaikana. Hakemukset käsitellään hakuajan jälkeen ja vuoropäätöksistä ilmoitetaan hakijoille sähköisesti. Vahderpään vapaa-aikakeskuksen osalta vuoroja jaettaessa etusijalla on lasten ja nuorten toiminta. Hakuajan jälkeen vapaita vuoroja voi tiedustella vapaa-aikapalveluista: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

Kangasalan kaupunki käyttää TIMMI-tilavarausjärjestelmää. Asiakkaillemme on käytössä selailuversio, joten tarkistathan sieltä varaustilanteen ennen yhteydenottoa, jos haluat varata hakuaikojen jälkeen vapaaksi jääneitä vuoroja. Varauksia on mahdollisuus tehdä siis ympäri vuoden.

Linkki hinnastoon ja yleisohjeisiin löytyy tästä:

Hinnasto-Kangasala