Käyttövuorohakemukset

Vahderpään vapaa-aikakeskus

Vahderpään vapaa-aikakeskuksen käyttövuorot tulee anoa vuosittain kesäkaudelle 1.5. – 30.9., hakuaika 1.2. – 28.2. Vuoroja jaettaessa etusijalla on yhdistysten ja seurojen järjestämä lasten ja nuorten toiminta.

Vahderpään vapaa-aikakeskuksen talviajalle 1.9.-30.4. ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain.

Aseman monitoimitalo ja nuorisotilat

Aseman monitoimitalon ja nuorisotilojen (Sahku, Sentteri ja Ruutis) käyttövuorot tulee anoa vuosittain kaudelle 1.9. – 31.5., hakuaika 16.4. – 15.5.

Nuorisotilojen kesäkaudelle ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain. Aseman monitoimitalo Asari on vakiovuorojen lisäksi myös käytössä juhlatilana ympäri vuoden ja juhlatilaisuuksia varten vapaita aikoja voi varata koska vain.

Hakeminen ja hakulomake

Haku tapahtuu sähköisesti ja käyttövuorolomakkeet julkaistaan Kangasalan kaupungin sivuilla aina hakuaikana. Hakemukset käsitellään hakuajan jälkeen ja vuoropäätöksistä ilmoitetaan hakijoille sähköisesti. Hakuajan jälkeen vapaita vuoroja voi tiedustella vapaa-aikapalveluista: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

Kangasalan kaupunki käyttää TIMMI-tilavarausjärjestelmää. Asiakkaillemme on käytössä selailuversio, joten tarkistathan sieltä varaustilanteen ennen yhteydenottoa, jos haluat varata hakuaikojen jälkeen vapaaksi jääneitä vuoroja. Varauksia on mahdollisuus tehdä siis ympäri vuoden.

Linkki hinnastoon ja yleisohjeisiin löytyy tästä:

Hinnasto-Kangasala