Kohdeavustus

Liikunnan kohdeavustukset tulee hakea vuodesta 2024 alkaen kerran vuodessa kuluvan vuoden kohteista 15.11. (tai seuraavana arkipäivänä) klo 15.00 mennessä.

Kohdeavustusta myönnetään ensisijaisesti yhdistysrekisterissä olevien seurojen valmentaja-, ohjaus ja toimitsijakoulutuksesta aiheutuneisiin kustannuksiin. Avustusta voi hakea myös lasten- ja nuorten toiminnan yllättäviin kilpailu- ja tapahtumakuluihin, joihin seura ei ole ennakolta voinut täysin varautua.

Lisäksi kohdeavustusta voi hakea liikuntapahtumien järjestämiseen ja seuran toiminnassaan tarvitseman pitkäkestoisen kaluston hankintaan, mikäli hankinta on seuran toiminnan kannalta välttämätön, eikä kustannuksiin ole voitu varautua normaalin vuosibudjetoinnin yhteydessä.

Hakemus tulee toimittaa liitteineen hyvinvointilautakunnalle ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella, joka löytyy hakuaikana tältä sivulta.

Myöhässä saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Käsittelemme hakemukset ja päätöksistä tiedotetaan lautakuntakäsittelyn jälkeen.