Vatialan lähikirjasto

Vatialan lähikirjasto on kaikenikäisten viihtyisä lähikirjasto, joka palvelee myös alueen kouluja ja päiväkoteja. Valoisat, avarat ja liikuntaesteisillekin sopivat tilat sijaitsevat entisessä veturikorjaamossa. Omatoimiaikoina voit käyttää kirjastoa myös itsenäisesti. Lue lisää omatoimikirjastosta.

Kirjasto sijaitsee Pitkäjärven koulun vieressä ja käynti kirjastoon on Pitkäjärven koulun pihan puolella. Asiakaspysäköintipaikat (3 kpl) ovat Pitkäjärven koulun Vatialantien puoleisessa päädyssä.

 

Kolme kuvaa Vatialan kirjastosta. Ensimmäisessä kuvassa vasemmalta alkaen Vatialan kirjaston julkisivu eli tiilirakennus ja isot ikkunat. Keskimmäisessä kuvassa lastenosasto, josta näkyy keltaiset kuvakirjahyllyt ja mustakeltainen pöytäryhmä. Kolmannessa kuvassa ylhäältäpäin otettu näkymä kirjaston saliin.

 

Kirjaston palvelut

Tästä näet Vatialan kirjaston palvelut aakkosissa (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Kirjastossa on varattava kokoushuone, jonka voi varata Vatialan kirjaston asiakaspalvelusta. Varaaminen onnistuu myös soittamalla tai lähettämällä sähköpostia Vatialan kirjastoon. Kokoushuone on käytettävissä kirjaston asiakaspalveluaikoina ja sen varaaminen on ilmaista. Maksimivaraus on 3 tuntia päivässä. Kokoushuone on mitoitettu noin 10 hengelle, eikä siellä ole äänieristystä tai kokouslaitteistoa.

Kirjastossa on mahdollisuus järjestää taidenäyttelyitä. Näyttelytilana toimii kirjastosalin avoin tila alakerrassa. Lisätietoja näyttelyn järjestämisestä Vatialan kirjastossa: Ohjeita Vatialan kirjaston näytteilleasettajille (linkki avautuu uuteen välilehteen).

 

Yhteystiedot

Vatialantie 2
36240 Kangasala

Sijainti kartalla (linkki avautuu uuteen ikkunaan)

p. 040 133 6491

vatiala.kirjasto@kangasala.fi