Vapaa-aikatilat

Vahderpään vapaa-aikakeskus

Osoite: Vahderpääntie 84, 36200 Kangasala

Vahderpään vapaa-aikakeskus sijaitsee Längelmäveden rannalla ja toimii pääasiassa erilaisten ryhmien leiri-, koulutus-, kurssi-, ja juhlapaikkana. Vapaa-aikakeskuksella on runsaat nurmialueet ja kaunis järvimaisema rantasaunoineen. Kohteessa on nykyaikaiset varustelut ja yöpymismahdollisuudet. Alueella on päärakennus majoitustiloineen ja erillinen rantasauna, jossa myös takkatupa. Kohteeseen on matkaa Kangasalan keskustasta noin 12 kilometriä.

Kesä- ja talvikauden käyttövuorot 
Vahderpään vapaa-aikakeskuksen kesäajan käyttövuorot ajalle 1.5.-30.9. tulee hakea erillisen haun kautta. Haku on avoinna vuosittain 1.2.-28.2. Hakulomake on sähköinen ja se avautuu Kangasalan kaupungin verkkosivuille hakuajaksi. Vuoroja voi vapaasti hakea seurat, yhdistykset ja yksityishenkilöt. Vuoroja jaettaessa, etusijalla on lasten ja nuorten toiminta. Kesäajan vapaaksi jääneitä vuoroja voi katsoa timmi-tilavarausjärjestelmästä tai tiedustella vapaa-aikapalveluista vuorojen jaon jälkeen. Vuorot jaetaan maaliskuun aikana ja niistä tiedotetaan hakijoita sähköisesti.
Talvikaudelle 1.10.-30.4. vuoroja voi varata vapaasti.

Vapaa-aikakeskuksen varustelu:

  • Päärakennuksen alakerrassa majoitustilat 24 hengelle, ruokailutila, wc- ja suihkutilat sekä nykyaikainen keittiö, jossa ruuanvalmistus- ja ruokailuvälineitä
  • Yläkerrassa luentosali noin 25 hengelle + 2 lisävuodetta yöpymiseen
  • Asiakkaan tuotava omat liinavaatteet tai makuupussi
  • Erillinen rantasaunarakennus, jossa puulämmitteinen kiuas, takkatupa ja kaksi saunaa. Saunalla ei ole yöpymismahdollisuutta
  • Ulkoalueella erilaisia ulkopeleihin soveltuvia pelivälineitä
  • Wlan-yhteys
  • Päärakennuksessa ja ulko-alueella hiljaisuusaika kello 23-07

Tarkempi kuvaus kohteen varustelusta ja muista tilan käyttöön liittyvistä toimintaohjeista löytyvät sivun oikeassa yläreunassa olevasta esitteestä.

Ajo-ohjeet:
Tie Vahderpään vapaa-aikakeskukseen kulkee Ponsantieltä suoraan Vahderpääntielle, minkä varressa vapaa-aikakeskus sijaitsee. Tullessa Kangasalan keskustan suunnalta, aja Ponsantietä noin 10 km Oriveden suuntaan, kunnes oikealle puolelle tienvarteen ilmestyy musta kyltti, jossa lukee Vahderpään vapaa-aikakeskus, siitä alkaa Vahderpääntie. Google maps saattaa neuvoa virheellisesti kulkemaan Sammalistontien kautta, mutta Sammalistontiellä ei ole talvikunnossa pitoa. Tienviitta Vahderpään vapaa-aikakeskukselle on Ponsantien varressa, ei Sammalistontien varressa.

Hinnasto:
Vuokrauksessa noudatamme Kangasalan kaupungin voimassa olevaa tilavuokrien hinnastoa. Hinnaston sivuilta 3 löytyvät hintaryhmät ja sivulta 13-14  Vahderpään vapaa-aikakeskuksen vuokrahinnat.

Linkki hinnastoon:
Kangasalan kaupungin tilavuokrien hinnasto

Varaukset:
Kangasalan kaupungin vapaa-aikatilojen varaukset tallennetaan tilavarausjärjestelmä Timmiin. Timmistä voi selata vapaita aikoja, mutta varauksia ei voi itse tehdä. Timmi toimii myös varausten laskutusjärjestelmänä.

Varausohjeet vapaaksi jääneille vuoroille ja talvikaudelle löytyvät sivulta Vuokrattavat tilat ja alueet.

Linkki Timmiin:
Timmi

Huomioithan, että Vahderpään vapaa-aikakeskus ei ole varattavissa 16.10.-19.11.2023 (viikot 42-46) remontista johtuen.

 

Yhteystiedot ja lisätiedot:
Toimistosihteeri +35844 486 0447
vapaa-aikapalvelut@kangasala.fi

 

Kuvia Vahderpään vapaa-aikakeskuksesta

Vallitun leirikeskus

Osoite: Vallituntie 140. 36200 Kangasala

Vallitun leirikeskus on vuokrattava tila Vesijärven rannalla.

Vallitun leirikeskus on vuokrattava tila Vesijärven rannalla. Vallitun leirikeskus on järjestöjen ja yksityisten käyttäjien käytössä kesäkausina 1.5 – 30.9. Alueelta löytyy mm. 6 mökkiä, joissa majoitustilaa n. 38 hengelle, telttailutilaa, huolto-/keittiörakennus, jalkapallokenttä, 6-korinen frisbeegolfrata, grillikota n. 10 hengelle, laavu sekä rantasauna. Vallitun leirikeskus on käytössä vain kesäkaudella 1.5. – 30.9., mutta kaudelle ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain.

 

Varaukset ja lisätiedot:
Toimistosihteeri +35844 486 0447
vapaa-aikapalvelut@kangasala.fi

 

Kuvia Vallitun leirikeskuksesta

Linkki hinnastoon:
Kangasalan kaupungin tilavuokrien hinnasto