Vapaa-aikatilat

Vahderpään vapaa-aikakeskus

Vahderpään vapaa-aikakeskus sijaitsee Längelmäveden rannalla.

Ajo Vahderpään vapaa-aikakeskukseen kulkee Ponsantieltä suoraan Vahderpääntielle, minkä varressa vapaa-aikakeskus sijaitsee.

Vahderpään vapaa-aikakeskus sijaitsee Längelmäveden rannalla ja toimii eri järjestöjen sekä yksityisten käyttäjien kokoontumis-, koulutus-, kurssi- ja leiripaikkana ympäri vuoden. Alueelta löytyy majoitustilaa n. 24 hengelle, koneistettu keittiö astioineen, oleskelu- / takka- / ruokailutila, luentosali, kaksi rantasaunaa yhteisellä takkahuoneella sekä reilut piha-alueet pelikenttineen, lentopallokenttä ja kolme siirrettävää frisbeegolfkoria.

Vahderpään vapaa-aikakeskuksen käyttövuorot kesäkaudelle 1.5. – 30.9. tulee anoa vuosittain hakuaikana 1.2. – 28.2. Kesäkauden ulkopuolella ja hakuajan jälkeen vapaaksi jääneet käyttövuoroajat ovat vapaasti varattavissa.

 

Osoite: Vahderpääntie 84, 36200 Kangasala

Puhelinnumerot:

Pirjo Ojanen:  +358444860447

Marketta Huuhtanen:  +358505509748

Vallitun leirikeskus

Vallitun leirikeskus on vuokrattava tila Vesijärven rannalla.

Vallitun leirikeskus on vuokrattava tila Vesijärven rannalla. Vallitun leirikeskus on järjestöjen ja yksityisten käyttäjien käytössä kesäkausina 1.5 – 30.9. Alueelta löytyy mm. 6 mökkiä, joissa majoitustilaa n. 38 hengelle, telttailutilaa, huolto-/keittiörakennus, jalkapallokenttä, 6-korinen frisbeegolfrata, grillikota n. 10 hengelle, laavu sekä rantasauna.

 

Osoite: Vallituntie 140, 36200 Kangasala

Puhelinnumerot:

Pirjo Ojanen:  +358444860447

Marketta Huuhtanen:  +358505509748

Varaaminen:

Vahderpään vapaa-aikakeskuksen käyttövuorot tulee anoa vuosittain kesäkaudelle 1.5. – 30.9., hakuaika 1.2. – 28.2.

Vahderpään vapaa-aikakeskuksen talviajalle ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain.

Kuvia Vahderpään vapaa-aikakeskuksesta

Vallitun leirikeskus on käytössä vain kesäkaudella 1.5. – 30.9., mutta kaudelle ei ole erillistä hakuaikaa eli vuoroja voi varata koska vain.

Kuvia Vallitun leirikeskuksesta

Haku tapahtuu sähköisesti ja käyttövuorolomakkeet julkaistaan Kangasalan kaupungin sivuilla aina hakuaikana. Vahderpään vapaa-aikakeskuksen osalta vuoroja jaettaessa etusijalla on lasten ja nuorten toiminta.

Kangasalan kaupunki käyttää TIMMI-tilavarausjärjestelmää. Asiakkaillemme on käytössä selailuversio, joten tarkistathan sieltä varaustilanteen ennen yhteydenottoa, jos haluat varata hakuaikojen jälkeen vapaaksi jääneitä vuoroja. Vapaita vuoroja voi tiedustella vapaa-aikapalveluista: vapaa-aikapalvelut(at)kangasala.fi

Linkki hinnastoon löytyy tästä:

Hinnasto-Kangasala