Kansalaisopisto

Kangasalla toimiva Valkeakoski-opisto järjestää monipuolisesti melkein mitä vain: kädentaitoja, taidetta, vieraita kieliä, musiikkia, teatteria, tanssia, liikuntaa, kotitaloutta ja tietotekniikkaa.

Valkeakoski-opisto on Valkeakosken kaupungin omistama ja Opetushallituksen valvoma oppilaitos, joka järjestää vuosittain yli 800 erilaista kurssia, luentoa ja tapahtumaa Akaassa, Kangasalla, Pälkäneellä, Urjalassa ja Valkeakoskella.

 

Ilmoittautuminen kursseille

Kursseihin voi tutustua ja ilmoittautua Valkeakoski-opiston verkkosivuilla tai soittamalla numeroon 03 5691 7100. Muistathan antaa ilmoittautuessasi kaikki tietosi, myös sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

On tärkeää että teet ilmoittautumisen ennen kurssin alkua. Kurssi alkaa vain, jos ilmoittautuneita on 3 päivää ennen alkamista 7 ja ns. pienryhmässä 3 opiskelijaa.

 

Tee ehdotus kurssista ja anna palautetta

Voit tehdä kurssiehdotuksen tai antaa palautteen opistolle. Sekä ehdotukset että palautteet voi antaa tämän sivun oikeassa reunassa olevan palautelomake-linkin kautta. Jos haluat kysymykseesi vastauksen, liitäthän mukaan sähköpostiosoitteesi.

Kansalaisopisto on luovuuden lähde ja vapaa-ajan virkistäjä!