Lasten löytöretkiviikko: Auton ja tien museo Mobilia

Ohjelmaa lapsiperheille Mobiliassa

Valokuvasuunnistus
ma 24. – su 30.6. klo 10:00 – 18:00
Mobilian ulkomuseoalueelle pääsee kuvavihjeiden avulla etsimään piilotettuja kirjaimia, joiden avulla ratkaistaan arvoitus. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Palkinnoista ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti sekä Mobilian some-kanavissa elokuussa.
Ei pääsymaksua
Ikäsuositus: Ikäsuositus 7–12 vuotta, mutta soveltuu myös koko perheelle.

Reissun päällä-museokierros
Ma 24. – pe 28.6. klo 11:00
Millaisia olivat entisajan lomareissut? Vapailla reissattiin nähtävyyksiä katsomaan, mökeille ja sukulaisten luokse. Matkaa on tehty jos jonkinlaisilla välineillä ajan saatossa. Seikkailuun on lähdetty niin kaksipyöräisillä, postibussilla, autolla kuin peukalokyydilläkin. Kiireisen nykypäivän keskellä entisaikojen matkoihin käytetty aika ja sattuman rooli matkanteossa kuulostavat eksoottiselle. Opastuksen pääteeksi ratkotaan hauskaa kuvasuunnistukseen perustuvaa salapoliisitehtävää. Ryhmän maksimikoko on 15 lasta. Varaa paikka opastukselle etukäteen Vello-varausjärjestelmän kautta osoitteessa https://vello.fi/mobilia/
Pääsymaksu: 3 €, sisältää mahdollisuuden yhteen 15 minuutin ajoon Rahtarit-liikennepuistossa samana päivänä kuin opastus. Opastusmaksu maksetaan paikan päälle saavuttaessa Mobilian kassalla.
Ikäraja: 5–12-vuotiaille

Osoite: Kustaa Kolmannen tie 75 36270 Kangasala