Maa- ja metsätilat

Taajamametsän hoito, Kyötikkälä

Hakkuu on päättynyt tältä vuodelta vähäisen lumimäärän vuoksi. Hakkuuta jatketaan lopputalvesta. Puiden ja risujen ajo on alkanut ja jatkuu ainakin loppuvuoden. Ajokoneen turvaetäisyys on 20m. Alueella voi liikkua, kunhan noudattaa varovaisuutta ja huolehtii turvaetäisyydestä.
Päivitetty 17.12.2018


Valaistureitti Kyötikkälän kentän ohi Asemantielle on taas käytössä. Puiden ja risujen ajon alettua loppuviikolla reitin käyttöä rajoitetaan, mutta nämä hetkelliset rajoitukset pyritään ajoittamaan aamuyölle tai myöhäiselle illalle.
Päivitetty 12.12.2018


Sään salliessa hakkuukone tulee maanantaina 10.12.2018. Kartalla punaisella merkitty alue on silloin suljettuna 10.-11.12.2018.
Päivitetty 5.12.2018


Kangasalan kaupunki aloittaa Kirkkoharjun taajamametsän hoitotyöt joulukuun alussa Kyötikkälän urheilukentän ympäristössä. Kyötikkälän urheilukentän vierestä kulkevat polut ja valaistu reitti Asemantieltä Kyötikkäläntielle joudutaan sulkemaan muutaman päivän ajaksi. Tällöin suljetuille alueille johtavien polkujen ja reittien yli on vedetty punakeltainen nauha. Hakkuukoneen turvaetäisyys on 90 metriä. Kentän vierestä Asemantieltä Kyötikkäläntielle, johtava reitti on kokonaan suljettuna alustavasti 5. 12. – 14.12. välisenä aikana noin kaksi arkipäivää. Aika tarkentuu myöhemmin.

Kartalla vihreällä koko hoitoalue. Punaisella merkitty alue suljetaan etelästä alkaen ja vapautetaan takaisin käyttöön heti töiden edettyä.

Päivitetty 29.11.2018

Pellot

Kaupungin peltoja ja laidunalueita vuokrataan yksityiseen käyttöön. Viljeltävät pellot ja laidunmaat vuokrataan määräajaksi.