Sijaiseksi Kangasalle

Kangasalan kaupungilla on tilanteiden mukaan tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Sijaisuuksia on mm. varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa, ateria- ja siivouspalveluissa sekä sosiaali- ja terveyspalveluissa. Sijaisuuksiin ei aina vaadita alan tutkintoa, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin tai vakituisiin tehtäviin.

Jos olet kiinnostunut tekemään varhaiskasvatuksen, opettajan, koulunkäynninohjaajan, ateria- ja siivouspalvelutyöntekijän tai vanhuspalvelujen lähihoitajan tai sairaanhoitajan sijaisuuksia, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu Kuntarekryn sijaisrekisteriin jonkin viereisellä palstalla olevan sijaishakuilmoituksen kautta. Otamme yhteyttä työnhakijaan mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi, ellei hakuilmoituksessa ole toisin mainittu. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääsääntöisesti sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Hakijan on itse huolehdittava käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Ohjeet Kuntarekryyn kirjautumisesta ja käytöstä löydät tästä linkistä.