Töihin meille

Kangasalan kaupungilla on arvokas yhteiskunnallinen palvelutehtävä, jota sen monitaitoinen ammattilaisten joukko toteuttaa joka päivä. Kaupunki tuottaa yli 33 000 asukkaalleen monialaisia palveluita kahdessa eri palvelukeskuksessa, vesiliikelaitoksessa ja tytäryhtiöissä, ja huolehtii yli 600 lakisääteisen tehtävän hoitamisesta. Kangasalan kaupungilla on palveluksessaan yli 2 000 työntekijää ja käytössä yli 200 erilaista ammattinimikettä.

Sivistystoimi työllistää yli 800 henkilöä mm. opettajina, varhaiskasvatuksen lastenhoitajina sekä muissa kasvatustehtävissä sekä sitä tukevissa palveluissa. Teknisen alan tehtäviä on maankäytön, rakentamisen sekä ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelualueilla. Tekniseen keskukseen sijoittuvat myös kaupungin ateria- ja siivouspalvelut. Strategisen johdon toimialueella tuotetaan mm. kuntalais- ja työllisyyspalveluja kaupungin asukkaille.

 

Avoimen tehtävän hakeminen

Julkaisemme kaupungin avoimet työpaikat Kuntarekryssä, jonka kautta tehtäviä myös haetaan.

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa Kuntarekryyn, sinun tulee rekisteröityä. Kirjaudu hakemukseen –näkymässä Uusi hakija -painikkeesta sinulle avautuu Rekisteröidy -näkymä, jossa laadit itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnus voi olla mikä vain merkkiyhdistelmä. Kirjoita luomasi käyttäjätunnus ja salasana muistiin myöhempää käyttöä varten.

Samalla kun rekisteröidyt, kirjaudut myös sisään järjestelmään ja voit täyttää hakemuksen ja lopuksi lähettää sen. Lähetettyäsi hakemuksen saat viestin, jossa ilmoitetaan, että hakemuksesi on saapunut rekrytointijärjestelmäämme.

Hakuajan päätyttyä rekrytoiva esimies käy hakemukset läpi ja valitsee ja kutsuu haastatteluun hakemuksen perusteella osaavimmat henkilöt. Haastattelukierroksia voi olla yksi tai useampia ja ne voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmähaastatteluina. Myös videohaastattelua käytetään joissain rekrytoinneissa. Esimies- ja johtotehtävissä sekä vaativissa asiantuntijatehtävissä osa haastateltavista saatetaan lähettää henkilöarviointiin.

Informoimme kaikkia hakijoita hakuprosessin etenemisestä sähköpostitse. Jos et tule valituksi, saat tiedon asiasta viimeistään valinnan jälkeen.

 

Tutkinto- ja työtodistukset

Sinun ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- tai työtodistuksistasi hakuvaiheessa ellei hakuilmoituksessa ole sitä erikseen pyydetty. Varaudu kuitenkin ottamaan alkuperäiset todistukset mukaan mahdolliseen työhaastatteluun.

 

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittäminen

Jos tulet valituksi sellaiseen tehtävään, jossa työskennellään alaikäisten lasten parissa yli kolme kuukautta, sinun tulee esittää työnantajalle nähtäväksi rikostaustaote. Rikostaustaote tulee toimittaa myös lyhyemmissä työsuhteissa silloin, kun sijaisuuksien yhteenlaskettu kesto kuluneen 12 kuukauden ajalta ylittää kolme kuukautta. Rikostaustan selvittämiseksi esitettävä rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi. Sinun tulee tilata rikostaustaote itse. Työantajalla ei ole oikeutta tilata otetta, eikä työnantajaa voi valtuuttaa tilaamaan otetta puolestansa.

 

Ohjeet rikostaustaotteen tilaamiseen löydät Suomi.fi-palvelusta.

 

Henkilötietojen käsittely rekrytoinnissa

Henkilötietojasi käsitellään voimassaolevien säännösten mukaisesti.