« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
3.6.2024 31.8.2024
Tapahtuman tyyppi
, , , ,

Kangasalan kirjaston kesälukuhaaste

Kangasalan kirjasto julistaa kesän kunniaksi jälleen lukuhaasteen. Maanantaista 3.6. alkaen kaikissa kirjaston toimipisteissä, myös kirjastoautossa, on tarjolla haastelomake, joka haastaa lukemaan tai kuuntelemaan vähintään kolme kirjaa kesän aikana. Jokaista kirjaa kohden voit värittää lomakkeesta yhden rantapallon. Väritettyäsi vähintään kolme, palauta lomake mihin tahansa kirjaston toimipisteeseen lunastaaksesi pienen palkinnon.

Halutessasi voit myös osallistua arvontaan, jossa on palkintoina muutamalle onnekkaalle voittajalle tämän iän perusteella valikoitu kirja. Lomakkeita voi palauttaa perjantaihin 30.8. asti. Arvonta suoritetaan syyskuun alussa.

Kesälukuhaaste järjestetään jo kolmatta kesää peräkkäin. Aiempina vuosina haaste on saavuttanut verrattain suuren suosion, innostaen satoja kangasalalaisia sukeltamaan kirjojen maailmaan.

Mitä? Lukuhaaste: lue tai kuuntele vähintään kolme kirjaa kesän aikana, väritä jokaista kohden yksi rantapallo haastelomakkeessa ja palauta se lunastaaksesi pienen palkinnon. Halutessasi voit osallistua myös kirjapalkintojen arvontaan.
Missä? Lomakkeita on tarjolla ja niitä otetaan vastaan kaikissa Kangasalan kirjaston toimipisteissä.
Milloin? 3.6.-30.8.2024.

Lisätietoja kesälukuhaasteesta voi kysyä Kangasalan kirjastoissa henkilökunnalta, puhelimitse 050 412 1617 tai sähköpostitse kirjasto.lapset@kangasala.fi.

 

Toivotamme kaikille aurinkoisia kesälukuhetkiä!