Ilkko, Pitkäjärven rantamaisemat

Kaikki tontit luovutettu

Ilkon pientalotontit sijaitsevat kirkasvetisen Pitkäjärven pohjoisrannalla. Pitkäjärvi sijaitsee Kaukajärven jatkeena, välissä on vain kapea kannas. Tonteilta on rantaan noin 80 metriä, välissä on puistoksi kaavoitettu alue. Järven vastarannalla levittäytyvät laajat ulkoilumaastot ja muun muassa maisemareitti Kaukajärven ympäri. Vatialan keskustan palveluihin on noin kilometri, samoin kuin Lentolan kauppa-alueelle. Sekä Ilkossa että viereisessä Liutussa on päiväkodit. Vatialan alakouluun on noin 1,5 kilometriä ja Pitkäjärven yläkouluun noin kilometri. Kangasalantiellä kulkee useita bussivuoroja noin 10-15 minuutin välein.

Tonttien rakennusoikeudet ovat 220 kem2 ja tonttien pinta-alat ovat 288-532m2. Suurin sallittu kerrosluku on II ½ eli kahden kerroksen lisäksi saa rakentaa vielä ullakon.

Tontit 946/1, 946/5, 947/3 ja 953/2 on mahdollista ostaa heti tai kolmen vuoden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta. Loput tontit vuokrataan. Vuokra-aika on 50 vuotta. Tonttien vuosivuokra on 5 % tontin myyntihinnasta.

Asemakaava (pdf)

Rakentamistapaohjeet (pdf)

Hakuohje Ilkko (pdf)

Tonttien osoitteet varmistuvat rakennusluvassa.

Tonteista peritään varausmaksu 500 euroa, jota ei palauteta eikä hyvitetä tontin hinnasta.

Kangasalan Vesi -liikelaitos perii taksojensa mukaiset liittymis- ja palvelumaksut vesihuoltoon liityttäessä.