Sahalahti

Sahalahti sijaitsee Tampere-Kuhmoinen tien varressa. Nopeiden kulkuyhteyksien päässä Tampereelta, Kangasalan keskustasta vain 15 km päässä ja Tampereelta n. 30km.

Sahalahti on keskellä kaunista maaseutua. Siellä on hyvä hengittää raikasta maalaisilmaa ja katsella kaunista luontoa.

Sahalahdella on asukkaita noin 2300 ja sieltä löytyy mm. yhtenäiskoulu (luokat 0-9), kirjasto, terveysasema, päiväkoti ja erilaisia ryhmäperhepäiväkoteja, kauppa, pankki, asiamiesposti ja muita yksityisiä palveluita.

Sahalahden suurin työllistäjä on Saarioinen Oy:n tytäryhtiö Ruoka-Saarioinen Oy.

Sahalahdella sijaitsee yksi Kangasalan kolmesta ev.lut. kirkosta. Sahalahden kaunis, puinen, kupolikirkko edustaa empiretyylistä kirkkoarkkitehtuuria 1800-luvulta. Kirkon on suunnitellut maineikas arkkitehti C.L. Engel.

Vapaa rivitalotontti

Sahalahden Paatialantiellä on vapaa rivitalotontti. Tontin pinta-ala on 2510 neliömetriä ja sillä on rakennusoikeutta 753 kerrosneliömetriä.

 

 

 

Kaavamääräykset (pdf)

Hakulomake (docx)

Hakulomake (pdf)

 

 

 

Alla olevassa taulukossa on kaupunginhallituksen päätöksen 15.6.2020 § 174 mukainen hinta.

Kortteli / Tontti Osoite Pinta-ala m² Kerrosluku Rakennusoikeus krs-m² Myyntihinta €
71/3 Paatialantie 28 2510 I 753 22 590

Tontista peritään varausmaksu 500 euroa, jota ei palauteta eikä hyvitetä tontin hinnasta. Tontin varausaika on 6kk. Ennen tontin lopullista luovuttamista varaajan tulee esittää hyväksyttävä tontinkäyttösuunnitelma.

Kangasalan Vesi -liikelaitos perii taksojensa mukaiset liittymis- ja palvelumaksut koko rakennusoikeuden osalta vesihuoltoon liityttäessä.