Tutoropettajat

Vuodesta 2017 alkaen Suomessa on ollut Uusi peruskoulu -hanke. Suomen peruskouluissa toimii noin 2 200 tutoropettajaa, jotka tukevat uutta pedagogiikkaa ja edistävät opetuksen digitalisaatiota. Tutoropettajatoiminta jatkuu lukuvuotena 2020-2021 neljättä lukuvuotta Kangasalla. Osa Kangasalan tutoreista toimii myös Kangasalan ulkopuolella. Tällä sivulla Kangasalan tutorit esittäytyvät. Tutoreihin kannattaa olla aktiivisesti yhteydessä.

Moi,
Olen Pulkkisen Samu, Suoraman koulun luokanopettaja. Vastuualueeni on draamakasvatus. Tutortyössäni opastan luokan- ja aineenopettajia ja pidän draamatunteja kaikissa Kangasalan peruskouluissa. Ota rohkeasti yhteyttä – räätälöidään yhdessä draamatunti tai -kokonaisuus, joka on sopiva juuri sinun opetusryhmällesi!

 

Moi,
Olen Saija Sallinen, Suoraman koulun luokanopettaja. Vastuualueenani ovat Suoraman ja Vatialan koulut. Minulta saa apua tvt-taitojen (esim. O365 ja GoogleClassroom), ajattelun taitojen, ongelmanratkaisun ja ohjelmoinnin opetukseen (esim. Scratch ja legorobotit) sekä ulkona tapahtuvaan ja tutkivaan oppimiseen. Minuun kannattaa olla yhteydessä Wilman kautta.

 

Moi,
Olen Pekka Lumijärvi Sariolan yhtenäiskoulusta. Tutoroin Sariolan lisäksi Kuhmalahden ja Raikun kouluilla. Toimin myös seutututorina. Autan mielelläni kaikissa tvt-taitoihin liittyvissä asioissa, kysy rohkeasti apua. Minut tavoittaa Wilmasta, sähköpostilla tai virka-aikaan puhelimella 040 732 1631. 

 

Hei!

Olen Pia Keskinen Suoraman koululta, luokanopettaja ja nepsy-valmentaja. 

Mielelläni olen käytettävissä miettimään ja ideoimaan yhteistuumin opettajan ja / tai koulunkäynninohjaajan kanssa niitä keinoja, joilla voisi kannustavasti tukea haastavasti käyttäytyviä tai nepsy-piirteisiä oppilaita kouluarjen keskellä. Toimin nepsy-tukena Suoraman ja Tursolan kouluilla. 

Tulethan juttusille tai laita wilmassa viestiä, niin sovitaan yhteinen tapaamisaika juttutuokiolle ja luodaan yhdessä suuntaviivoja eteenpäin.

 

Olen Anu Heikkilä, luokanopettaja Vatialan koulusta. Minulla on kokemusta nepsy-lapsista luokassa, ja olen hankkinut aiheesta lisäkoulutusta. Jos koet, että joskus keinot ovat vähissä autismin kirjolla olevien lasten kanssa tai arki luokassa sakkaa, niin ota yhteyttä minuun. Mietitään yhdessä, mitä tilanteessa voisi tehdä ja millaisia keinoja voisi kokeilla. Minut tavoittaa parhaiten Wilman kautta. Keskisen Pia hoitaa Suoraman ja Tursolan nepsy-tutorointia, muista kouluista voidaan olla yhteydessä minuun.

 

Moro!

Olen Vesa Hursti. Toimin aluetutorina Osakkeella Pirkanmaan Tutoropettajat2 -hankkeessa. Tuen ja autan kuntien tutoreita ja kouluja erilaisissa tutorointi- ja koulutustarpeissa. Hankkeemme painopisteet ovat kielikasvatuksen, pedagogian, tunne- ja vuorovaikutuksen ja digilaitteiden osa-alueilla. Pystymme tarjoamaan kouluille seudullista tutorapua, pedagogisia kahviloita, työpajoja, koulutusta jne. Verkostossamme toimii Kangasalan entuudestaan tuttujen huippututoreiden lisäksi Pirkanmaan parhaita tutorvoimia. 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää miten Suomen suurin seutututorhanke voisi auttaa omaa kouluanne. Hyödyntäkää rohkeasti seudullisen tutortoiminnan tarjoama ammattitaito ja laajat mahdollisuudet.

 

Moro!
Olen Sakari Huttunen ja olen luokanopettajana Ruutanan koululla. Tutor-opettajan pestissä vastaan Ruutanan koulun molempien koulutalojen (Ruutana ja Haviseva) lisäksi Pikkolan koulun tutoroinnista. Olen myös mukana Pirkanmaan tutoropettajat2-hankkessa. Oma osaamiseni painottuu vahvasti tieto- ja viestintätekniikkaan sekä näiden taitojen saamiseen osaksi jokapäiväistä pedagogiikkaa kouluissa. Minuun saa yhteyttä sähköpostin ja Wilman lisäksi numerosta 044 481 3131.

 

Olen Timo Koskela, luokanopettajana Huutijärven koululla. Toimin tutoropettajana Kangasalla Kirkkoharjussa, Liuksialassa, Tursolassa ja Huutijärvellä pääsääntöisesti torstaisin. Keskiviikkoisin toimin Pirkanmaan seutukunnissa tutorina. Meillä on yhtenevät tunnit Pekan kanssa keskiviikkoisin. Autan kaikkinaisissa digiasioissa, vedän Lego-robottipäiviä ja voin olla avuksi myös oppilasagenttiasioissa sekä arviointiasioissa. Työnumeroni 040 133 6453 lisäksi minut tavoittaa myös Wilman kautta sekä sähköpostilla.

 

Olen Elina Luoma, alakoulun kieltenopettaja Kangasalla ja alueellinen kielitutor Pirkanmaalla. Kehitän mielelläni kieltenopetusta kanssasi! Alkuopetuksen kieltenopetus (varhentaminen), toiminnallisuus ja kansainvälisyys ovat lähellä sydäntäni. Varhentava luokanopettaja, älä jää uuden asian äärellä yksin – ota rohkeasti yhteyttä! Vinkkejä, linkkejä ja muuta materiaalia on paljon. Yhteistyössä on voimaa!