Ruutana

Tonttihaku 3.10. – 29.11.2019

Jokirannantie

Kangasalan kaupunki tarjoaa haettavaksi rivitalotontin yhtiömuotoiseen asuntorakentamiseen Ruutanan Jokirannantieltä. Tontti sijaitsee Ruutanan koulun eteläpuolella, Ruutanantien varressa. Jokirannantien kunnallistekniikka on valmistunut muutama vuosi sitten.

Hakuaika alkaa 3.10.2019 ja päättyy 29.11.2019 klo 15.00. Lue lisää hakuohjeesta.

Rivitalotontin kohdalla on purettavia rakennuksia. Tontti on metsittynyt. Rakennusoikeutta tontilla on 1400k-m2 ja kerrosluku on II ja I.
Rakennusten julkisivumateriaalina tulee käyttää peittomaalattua puuta tai rappausta. Katteen väri tummanharmaa ja kattokaltevuus 1:4.
Alueen ulkopuolella on luonnon monimuotoisuuden kannalta arvokkaita alueita, joilla elää mm. uhanalaisia lajeja kuten liito-orava ja tummaverkkoperhonen.

Lähimmät kaupalliset palvelut sijaitsevat Ruutanassa n. 1 km päässä. Joukkoliikenteen pysäkit sijaitsevat alueen kohdalla.

Tontti voidaan ostaa tai vuokrata. Vuokrattaessa tontin perusvuokra on 5 % tontin myyntihinnasta.
Tontin varaamisesta peritään 500 euron varausmaksu, jota ei hyvitetä tontin hinnasta tai palauteta varauksen peruuntuessa.

Tontin ostaja/vuokraaja maksaa Kangasalan Vesi- liikelaitoksen taksojen mukaiset liittymis- ja palvelumaksut vesihuoltoon liittyessään.

Tontin luovutusmenettely edellyttää hakijoilta tontinkäyttösuunnitelman sekä rakennusten julkisivua ja asuntojakaumaa koskevien suunnitelmien esittämistä.

Hakuohje
Hakulomake

Asemakaava 763

Kartta-aineisto (dwg)
Kartta-aineisto (pdf)

Kortteli/

tontti

Osoite Pinta-ala m2 Rak.oik.

k-m2

Kerros-luku Myyntihinta, € Vuosivuokra, €
AR 6103/1 Jokirannantie 6 7 224 1400 II ja I 224 000 11 200

Tontista peritään varausmaksu 500 euroa, jota ei palauteta eikä hyvitetä tontin hinnasta.

Kangasalan Vesi -liikelaitos perii taksojensa mukaiset liittymis- ja palvelumaksut koko rakennusoikeuden osalta vesihuoltoon liityttäessä.