Liikunta

Liikuntaneuvonta:

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa terveyden edistämistä. Kangasala tarjoaa liikuntaneuvontaa kaiken ikäisille kangasalalaisille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän tai tarvitsevat opastusta ja ohjeita liikunnan aloittamiseen. Palvelu on maksutonta. Lue lisää linkin takaa:

Liikuntaneuvonta

Kotijumppaohjeet:

Sivulta löytyy paljon erilaisia jumppaohjeita, joita voi tehdä kotona. Ohjeissa on selkeät tekstit sekä kuvat.

Kotijumppaohjeet

Liiku netissä:

Sivustolle on koottu ideoita ja ohjeita miten eri tavoin voi liikkua Kangasalla poikkeusaikana (ja miksei muulloinkin!). Sivulta löytyy myös erilaisia nettisivustoja, joista löytyy hyvää materiaalia erilaisille liikkujille.

Liiku netissä

Sisäliikuntapaikat:

Sisäliikuntapaikkoja on mahdollista vuokrata vaikkapa sulkapallon, sählyn tai lentopallon pelaamiseen. Kangasalan Kuohun uimahalli tarjoaa uintimahdollisuuden ympäri vuoden. Lisätietoa sisäliikuntapaikoista ja hinnoista löydät sivustolta.

Sisäliikuntapaikat Kangasalla

Kangasalan Uimahalli – Sukella Kuohuun!

Ulkoliikuntapaikat:

Sivulta löydät listauksen Kangasalan ulkoliikuntapaikoista mm. kuntoportaista, frisbeegolf-radasta, ulkokuntosaleista ja ulkokentistä.

Ulkoliikuntapaikat Kangasalla

Liiku luonnossa:

Sivustolta löytyy mm. linkkejä liikuntareittien, luontopolkujen ja vaellusreittien karttoihin. Myös kiintorastien sekä nähtävyyksien kartat löytyvät täältä. Lisäksi sivustolta löydät ohjeita geokätköilyn aloittamiseen.

Liiku luonnossa

”Kangasalan laajat ja monipuoliset merkityt ulkoilureitit laavuineen tarjoavat hyvät mahdollisuudet sekä lyhyempiin että pidempiin retkiin. Pyöräilyreittejä löytyy upeista maisemista useita. Talvella kaupunki ylläpitää laajaa latuverkostoa lumitilanteen niin salliessa. Hevosia ja erilaisia ratsastusmahdollisuuksia on paljon.” Lue lisää Visit Kangasalan sivuilta:

Luonto ja aktiviteetit | Visit Kangasala

Muut liikuntapalvelujen tarjoajat:

Kangasalan monet urheiluseurat ja muut liikunnan ammattilaiset tarjoavat lukuisia palveluja. Sivustolta löydät mm. eri lajien seuroja ja niiden yhteystietoja sekä yksityiset liikuntatilat- ja palvelut

Muut liikuntapalvelujen tarjoajat