Ravitsemus

Ruokavalio vaikuttaa jokapäiväiseen hyvinvointiin ja on keskeisin osa hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä sekä monien sairauksien keskeinen hoitomuoto.

Haluaisitko tarkastella syömistottumuksiasi tai pohditko, mistä saisit lisävirtaa arkeen? Sivupalkista löydät hyvinvointia edistäviä ravitsemuksen omahoito-ohjelmia ja tietoa hyvinvointia tukevasta ravitsemuksesta.

Vesimeloni, Marja, Hedelmiä, Sydän

Kangasalan Ravitsemussuunnitelma 2021-2024

Kangasalla toimii monialainen ravitsemustyöryhmä, joka suunnittelee ja koordinoi ravitsemusterveyden edistämistyötä.

Kangasalan Ravitsemussuunnitelma 2021-2024 kokoaa yhteen eri toimijatahojen tavoitteet, näkemykset ja toimenpiteet hyvän ravitsemuksen toteutumiseksi.

 

Ravitsemusterapiapalvelut

Pirkanmaan hyvinvointialue (pirha) järjestää ravitsemusterapiapalveluita kangasalalaisille. Laillistettu ravitsemusterapeutti auttaa asiakkaita löytämään yksilöllisen ruokavalion ja tukee ravitsemuskäyttäytymisen muutoksissa ja hänen vastaanotolla on mahdollista saada henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa omasta ruokavaliosta. Ravitsemusterapeutin vastaanotolle pääsee lääkärin, hoitajan tai muun terveydenhuoltoalan ammattilaisen lähetteellä ravitsemushoidon erityisosaamista vaativissa tilanteissa.
Ravitsemusterapian palvelut – pirha.fi