Kulttuuri- ja hyvinvointitori

Vuonna 2018 Kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään 14.4. klo 10-14. Tiedotamme ilmoittautumisen alkamisesta tällä sivulla.

Mikä on kulttuuri- ja hyvinvointitori?


Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori kokoaa yhteen laajan kattauksen paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kuntaorganisaation osaamista.

Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. Tuolloin pääkirjaston laajennus oli juuri valmistunut ja kulttuuriyhdistyksille haluttiin tarjota yhteinen tilaisuus esittäytyä kuntalaisille. Vuonna 2014 tapahtuma laajeni ensimmäistä kertaa kulttuuri- ja hyvinvointitoriksi kun mukaan saatiin runsas määrä kansanterveysjärjestöjä sekä kunnan eri palvelukeskusten edustajia. Kevään tapahtuma järjestettiin kolmatta kertaa kulttuurikorttelissa, eli pääkirjastossa ja Kangasala-talossa.

Kulttuuri- ja hyvinvointitorin perusajatuksena on mahdollistaa erityisesti kolmannen sektorin toimijoille tila ja foorumi toimintansa esilletuomiseen ja lisätä kuntalaisten tietoisuutta oman asuinalueensa tarjoamista mahdollisuuksista. Tapahtuma onkin erinomainen tilaisuus tutustua oman kunnan monipuoliseen harrastustoimintaan ja palveluihin.

Tervetuloa keväiseen torihumuun kulttuurikortteliin!