Käynnissä olevat hankkeet

Eerolantien liittymien korotustyöt

Aloitamme Eerolantien liittymien korotustyöt loka-marraskuun vaihteessa. Eerolantien ja Topiaksentien, sekä Eerolantien ja Toukolantien liittymiin tulee hidasteet. Töiden on tarkoitus valmistua marraskuussa.

Töiden vuoksi joudumme sulkemaan katuja hetkellisesti ja kierrättämään liikennettä tavallisesta poikkeavaa reittiä. Näistä tiedotamme kuitenkin vielä vaikutusalueella asuvia tarkemmin.

Huomioittehan, että Eerolantiellä on töissä työkoneita. Pyydämme myös muistuttamaan perheen pienimpiä työnaikaisista järjestelyistä.

Työaikamme on pääsääntöisesti arkisin 7-18:00. Pahoittelemme työstämme aiheutuvaa häiriötä!

Linkki karttaan, jossa on esitetty kiertoreitti töiden ollessa käynnissä Eerolantien ja Topiaksentien liittymässä

Linkki karttaan, jossa on esitetty kiertoreitti töiden ollessa käynnissä Eerolantien ja Toukolantien liittymässä

 

Metsäkulmantien ja Kyötikkäläntien liittymäalueen parantaminen

Aloitamme Metsäkulmantien ja Kyötikkäläntien liittymäalueen parantamisen torstaina 30.9.2021 ja työt valmistuvat marraskuussa 2021. Töiden johdosta Metsäkulmantie on poikki Kyötikkäläntien puoleisesta päästä. Sulku koskee myös jalankulkua ja pyöräliikennettä. Tie on suljettu töiden ollessa käynnissä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 7:00-18:00.

Kaivutöiden vuoksi joudumme kierrättämään liikennettä tavallisesta poikkeavaa reittiä. Metsäkulmantielle ei pääse Kyötikkäläntien liittymän kautta, vaan kulku käännetään Asemantien kautta.

Linkki karttaan, jossa on esitetty kiertoreitti Metsäkulmantielle

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä!