Tervetuloa kaupunki-infon pop-uppeihin!


Kangasalan kaupunki-infossa järjestetään säännöllisesti pop-up -tapahtumia, joissa esitellään mm. kaupungin ajankohtaisia aiheita sekä palveluita. Pop-up -tapahtumia järjestävät myös kaupungin konserniyhtiöt sekä kolmannen sektorin toimijat.

Kaupunki-infon tulevia tapahtumia lokakuussa:

29.9. klo 10-18 Retkeily pop-up / Kangasalan Latu ry

Tule kuulemaan Antin vinkit luonto- ja retkeilykohteista ja Kangasalan Latu ry:n järjestämistä retkistä ja tempauksista. Esittelyssä yhdistyksen toiminta.

4.10. klo 13-15 Kehonkoostumusmittauksia

Kaupungin liikunnanohjaajat järjestävät maksuttomia kehonkoostumusmittauksia inbody-laitteella. Liikunnanohjaajat auttavat tarvittaessa tulosten tulkinnassa paikan päällä.

5.10. klo 10-12 Pirkanmaan Muistiyhdistys ry:n pop-up

Vanhustenviikkoa vietetään 1.-8.10.2023. Viikon teemana on ”Tehdään iästä numero”. Pirkanmaan muistiyhdistyksen muistiohjaaja on paikalla koko tapahtuman ajan. Jaossa myös tietoa ja materiaalia aivoterveydestä, muistiasioista ja yhdistyksen toiminnasta.

5.10 klo 14-18 Kangasalan kaupungin rakennusvalvonnan pop-up

Rakennusvalvonnan asiantuntijat ovat paikalla ja antavat vinkkejä mm. energiahankkeisiin ja opastavat Lupapiste-palvelun käyttöä.

Voit seurata tulevia tapahtumia mm. kaupungin tapahtumakalenterista: http://kangasala.fi/tapahtumat

 

 

Kangasalan Kaupunki-info on monipuolinen, matalan kynnyksen kohtaamis- ja vaikutuspaikka kaupungin asukkaille ja palveluille. Asiakkaat pääsevät kasvotusten kyselemään kaupungin asioista ja antamaan tarvittaessa palautetta. Kaupunki-Info on nimensä mukaisesti kaikille kaupunkilaisille tarkoitettu kehittyvä infopiste. Palvelupiste markkinoi kaupungin palveluita kaupunkilaisille ja kasvattaa heidän tietoisuuttaan oman kotikaupunkinsa asioista. Kangasalan kaupunki-info neuvoo myös matkailijoita.

Kaupunki info sijaitsee Kangasalan Prisma –keskuksessa Lentolassa. Aukioloajat: ti-pe klo 10-18 ja la klo 10-14.