« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
4.5.2024
10:00 - 17:00
Tapahtumapaikka
Wääksyn kartano
Pontuksentie 12, 36270 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa pääsy
Verkkosivu
https://www.facebook.com/profile.php?id=100094079504038
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kouluratsastuksen Pohjola-sarjan avausosakilpailu 4-5.5.2024 Kangasalla

Kangasalan ratsastajat järjestävät toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna kaksipäiväiset kansalliset kouluratsastuskilpailut Wääksyn Kartanon historiallisissa puitteissa. Viikonlopusta starttaa Pohjola Road to Helsinki -sarjakilpailu, jossa kilpailevat Suomen parhaat ratsukot. Kangasalan ratsastajat ovat halunneet tehdä kilpailuviikonlopusta yleisölle avoimen, koko perheen tapahtuman.

Pohjola Tour on kerännyt ansaitusti huomiota ratsastusyhteisössä. Sarjakilpailun parhaimmisto kohtaa toisensa syksyllä Helsinki Horse Showssa, joten luvassa on takuuvarmasti eleganssia sekä laadukasta ratsastusurheilua.

Lauantaina 4.5. Kangasalla ratsastetaan Pohjola Grand Tour ja Small Tour -osakilpailuiden lisäksi myös avoin Grand Prix. Sunnuntaina 5.5. vuorossa ovat puolestaan suomenhevoset Finnhorse Tourin merkeissä, vaativalla tasolla kilpailtava Pohjola Rising Star -luokka sekä Grand Prix Special. Grand Prix -taso on korkein taso, millä kouluratsastuksessa kilpaillaan. Kangasalla odotetaankin nähtävän Suomen ratsastuksen kärkinimiä.

Tapahtumaan yhteistyökumppaneiksi on lähtenyt ilahduttavan iso joukko erilaisia yrityksiä. Lauantai 4.5. on yleisön osalta tapahtuman pääpäivä, jolloin paikalla on mm. kone-, auto- ja tuote-esittelyjä, pop-up myymälöitä sekä ponitalutusta perheen pienimmille. Kangasalan ratsastajat järjestävät paikalle herkullisen buffetin, josta on saatavilla myös lämmintä lounasta.
Nyt on loistava mahdollisuus päästä tutustumaan lajiin ja nauttimaan buffetin antimista, runsaasta ostos- ja tapahtumakadusta sekä Suomen alkukesästä historiaa huokuviin Wääksyn Kartanon maisemiin tässä koko perheelle soveltuvassa tapahtumassa.

Yleisön parkkipaikka on Laiska-Jaakontien alussa. Sieltä on opastus kilpailupaikalle n 300m päähän. Pysäköinti on mahdollista myös Pohtiolammen ratsastuskeskuksen parkkipaikalla.

Kartta