Kangasalan uudenvuodenjuhla huipentuu ilotulitukseen


Kangasalan kaupunki järjestää jälleen kaikenikäisille suunnatun uudenvuodenjuhlan Roine-kampuksen alueella. Ohjelmassa on ilotulituksen lisäksi taikuri, klovni ja talvinen kuvasuunnistus.

Juhlan ohjelma alkaa jo 14:00 Kangasalan jäähallin avautuessa kaikille avoimen mailattoman yleisöluistelun merkeissä, mailallisen yleisöluistelun alkaessa 15:00. Varsinainen ohjelma tapahtuu Pikkolan koulun Omenatarhan ympäristössä, missä esiintyvät kello 15:00 alkaen koko tapahtuman ajan alueella kiertelevät Oili-klovni ja lähitaikuutta tekevä Maaginen Taikuri Halonen, Talvinen kuvasuunnistus on myös käynnissä koko tapahtuman ajan, ja sata ensimmäistä suunnistuksen ratkaissutta lasta saa popcornmukin suoraan popcornkoneesta. Ilta huipentuu kello 18:00 alkavaan ilotulitukseen, jota voi ihailla Omenatarhasta käsin. Lisäksi alueella on myynnissä makkaraa, kahvia, mehua ja leivonnaisia. Tapahtumaan järjestetään ilmaisia bussikuljetuksia eri puolilta Kangasalaa.

Tapahtuman ajan kello 15:00 – 19:00 Finnentie on koulukampuksen kohdalta suljettuna henkilöajoneuvoliikenteeltä Rekiäläntien ja Finnentien risteyksestä Lyhdekujan ja Finnentien risteykseen. Kaarina Maununtyttärentieltä Finnentielle sallitaan asuintonteille ajo ja muu Kangasalan keskustaan suuntaava liikenne ohjataan Kangasalantien ja Lahdentien kautta. Joukkoliikenteen bussit kulkevat alueen läpi normaalisti.

Tarkempi ohjelma ja lisötietoja löytyy täältä: https://www.kangasala.fi/tapahtuma/kangasalan-uudenvuoden-juhla-2023/

Lisätietoja:

Kangasalan kaupunki, kulttuuripalvelut, kulttuurituottaja Leo Van Aerschot, p. 040 610 9492, leo.van.aerschot@kangasala.fi