Koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen


1. ja 2. luokkalaisten koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen lukuvuodelle 2022-2023 tehdään 16.2. – 2.3.2022 sähköisesti Kangasalan kaupungin verkkosivuilla: kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/iltapaivatoiminta-ja-kerhotoiminta/iltapaivatoiminnan-jarjestaminen-ja-maksut/

Iltapäivätoimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja sitä järjestetään koulun työpäivinä maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.30. Kerho alkaa lapsen koulupäivän päätyttyä. Koulujen loma-ajat eivät kuulu iltapäivätoiminnan piiriin. Toimintaa järjestävät Kangasalan kaupunki, KU- 68 ja YMCA.

Paikkoja on rajoitetusti. Etusijalla ovat 1. luokkalaiset ja erityisen tuen lapset. Paikoissa, joissa on useampi kuin yksi iltapäivätoiminnan järjestäjä, emme voi taata pääsyä haluttuun ryhmään. Emme voi myöskään taata kerhopaikkaa, jos hakemuksenne tulee hakuajan jälkeen. Iltapäivätoimintaryhmä perustetaan, kun siihen ilmoittautuu vähintään viisi lasta.

Lisätietoja koululaisten iltapäivätoiminnasta löytyy kaupungin nettisivulta tai Marjo Jäärniltä (marjo.jaarni@kangasala.fi, p. 050 440 8807).

 

Kangasalla 16.2.2022

Kangasalan kaupunki/sivistyskeskus