Koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen lukuvuonna 2024-2025


Kangasalan kaupunki järjestää iltapäivätoimintaa kaikille 1. vuosiluokkien oppilaille sekä 2.-6. vuosiluokkien erityisen tuen oppilaille. Mikäli ryhmässä on tilaa, voidaan toimintaan ottaa myös 2. vuosiluokkien muita kuin erityisen tuen oppilaita. Tarvittaessa suoritetaan arvonta. Ryhmien ollessa täynnä hakuajan ulkopuolella hakeneet sijoitetaan varasijoille. Iltapäivätoimintaa järjestävät kaupungin omien ryhmien lisäksi myös KU- 68 Suoraman koululla ja YMCA Vatialassa.

Toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja sitä järjestetään koulun työpäivinä maanantaista perjantaihin klo 12.00-16.00. Koulujen loma-ajat eivät kuulu toiminnan piiriin.

Ilmoittautuminen koululaisten iltapäivätoimintaan lukuvuodelle 2024-2025 tehdään 2. – 15.4.2024 Wilmassa.  Wilmaan tulee kirjautua selaimen kautta osoitteessa https://kangasala.inschool.fi/

Paikkoja on rajoitetusti. Yksiköissä, joissa on useampi kuin yksi iltapäivätoiminnan järjestäjä, ei voida taata pääsyä haluttuun ryhmään. Toiminnan järjestäjä ei voi taata paikkaa, jos hakemus tulee hakuajan jälkeen.

Toimintaryhmä perustetaan, kun siihen ilmoittautuu vähintään kymmenen (10) lasta.

Ilmoittautuminen on tehtävä Wilmassa. Mikäli ilmoittautuminen on ensi lukuvuodelle tehty aiemman ilmoittautumisjärjestelmän kautta, tulee tehdä uusi ilmoittautuminen Wilmassa.

Oppilaaksiottopäätökset postitetaan 2.4.

Lisätietoja koululaisten iltapäivätoiminnasta kaupungin verkkosivulta tai iltapäivätoiminnan koordinaattori Marjo Jäärniltä marjo.jaarni@kangasala.fi, p. 050 440 8807.

 

Kangasalla 25.3.2024

Kangasalan kaupunki/sivistyskeskus