Kiinnostaako kankaankudonta? Nyt kirjastosta voi lainata kudontakortin.


Kirjastosta lainattavalla kudontakortilla pääsee tutustumaan kankaankudontaan Taitokeskus Kangasalan toimipisteessä

Kangasalan pääkirjaston lainattavien esineiden kokoelmaan on lisätty kudontakortti, joka oikeuttaa ensikertalaiset tutustumaan kankaankudontaan Taitokeskus Kangasalan toimipisteessä Ellintiellä.

Kudontakortin lainaus ja palautus tapahtuu pääkirjastossa. Kortin laina-aika on 14 vuorokautta. Kortin voi myös varata PIKI-verkkokirjaston kautta. Varsinainen kudonta-aika varataan Taitokeskus Kangasalan varauskalenterista. Kangasalan kirjasto ei ole vastuussa laina-ajan ja varauskalenterin yhteensovittamisesta.

Taitokeskuksen neuvojat ohjaavat ja auttavat kudonnassa. Voit tehdä myös valmistuneen työn viimeistelyn ohjatusti taitokeskuksessa. Jos koet tarvitsevasienemmän apua työn suunnitteluun, valmistamiseen ja viimeistelyyn, sovi aika taitokeskuksen neuvojan kanssa.

Taitokeskuksen neuvojat auttavat kutomiseen käytettävän ajan arvioinnissa. Varaus kangaspuihin on aina peräkkäisiä päiviä. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään kaksi vuorokautta ennen varauksen alkamista. Kortti ei käy muissa TaitoPirkanmaan toimipisteissä.

Kudontakortti ei kata kudottavan työn materiaaleja. Loimi- ja kudemateriaalit maksetaan työn valmistuttua.

Tämä on oiva tapa astua mielenkiintoiseen kudonnan maailmaan. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tervatuloa rohkeasti kokeilemaan!

Lisätietoja:
Taitokeskus Kangasala
Ellintie 2, 36200 Kangasala
puh.050 527 3125
kangasala@taitopirkanmaa.fi
www.taitopirkanmaa.fi