« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
25.4.2024
17:30 - 18:40
Tapahtumapaikka
Vatialan kirjasto
Vatialantie 2 B, 36240 Kangasala + Google Map
Tapahtuman tyyppi
,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Martta Kaukonen – kirjailijavierailu Vatialan kirjastossa

Tunnettu elokuvakriitikko ja kirjailija Martta Kaukonen vierailee Vatialan kirjastossa torstaina 25.4. klo 17.30–18.30. Martta jakaa tapahtumassa näkemyksiään kirjailijanurastaan ja teoksistaan antaen yleisölle ainutlaatuisen tilaisuuden kurkistaa myös kirjailijan luovan prosessin taakse. Lisäksi tilaisuudessa keskustellaan myös hänen tulevista projekteistaan. Kaukosta haastattelee Kangasalan kirjaston informaatikko Maritta Tahvanainen.
Kaukosen esikoisteoksen Terapiassa käännösoikeudet on myyty useisiin maihin, viimeisimpänä se julkaistiin Isossa Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Lisäksi se oli ehdolla arvostetun Savonia-palkinnon saajaksi ja voitti lukijoiden suosikkipalkinnon, varjo-Savonian. Hänen teostensa tyylikäs kynänjälki on kerännyt kiitosta: Helsingin Sanomat kuvaili Terapiaa romaanina, joka ei viihdytä vain juonensa vuoksi, vaan tarjoaa myös humoristisen otteen terapiateemaan. Romaanista on myös tekeillä tv-sarja Saksassa.
Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata Martta Kaukonen henkilökohtaisesti ja keskustella hänen teostensa merkityksistä ja taustoista.
Tervetuloa nauttimaan inspiroivasta ilmapiiristä ja uppoutumaan Martta Kaukosen kirjallisuuden lumoihin!
Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Kangasalan Suomi-Saksa-seuran kanssa.
Vapaa pääsy.

Kartta