Nuorten kesäyrittäjyysseteli 2024

Nuorten kesäyrittäjyyssetelin hakuaika on 2.4.-31.5.2024. Setelit myönnetään hakujärjestyksessä kaupungin työllisyyspalveluihin toimitettujen ohjeiden mukaan täytettyjen hakemusten perusteella. Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti setelin saamisesta.

Nuorten kesäyrittäjyysseteleitä vielä vapaana ja haettavissa 1 kpl (päivitetty tieto ma 29.4.2024).

Tästä pääset tutustumaan hakemuslomakkeeseen. Voit myös tulostaa sen ja palauttaa itse huolellisesti täytettynä kaupungin työllisyyspalvelujen toimipaikkaan OP-talolle (Kuohunharjuntie 26, 2. krs) aukioloaikojemme (ma-pe klo 9-11 ja klo 12-15) puitteissa tai sähköisesti kimmo.kivinen@kangasala.fi

Kesäyrittäjyyssetelin arvo on 250 € ja samalle nuorelle voidaan myöntää yksi seteli. Nuori voi käyttää hänelle myönnetyn ja yrityksen tilille maksetun setelin haluamallaan tavalla yrityksensä liiketoiminnan kehittämiseen (mm. markkinointi, tiedotus, materiaalihankinnat, luvat jne.). Nuoren kannattaa vastata huolellisesti jo hakuvaiheessa hakemuslomakkeen kysymyksiin. Nuoren kannattaa myös pitää tallessa kesäyrittäjyyssetelin avulla tekemiensä hankintojen tositteet, koska kaupungin työllisyyspalvelujen mahdollisen pyynnön perusteella ne tulee toimittaa työllisyyspalvelujen yhteyshenkilölle.

Seteliä voivat hakea v. 1995-2009 syntyneet paikalliset nuoret.

”Kesäyrittäjyys on rohkea päätös! Jokainen nuori yrittäjä saa sen myötä tukea ja ihmisiä ympärilleen. Työpajoissa pääsee pohtimaan yrittäjyyden teemoja yhdessä muiden nuorten kanssa. Kesäyrittäjyyden keskiössä on oman jutun löytäminen ja itsensä kehittäminen. Kesän jälkeen käteen jää työkokemusta, verkostoja, tärkeitä työelämätaitoja ja mikä parasta, kokemus yrittäjyydestä, kannustaa Jenna Korpi Ensimetriltä.”