Avoimia kesätyöpaikkoja

Julkaisemme tässä osiossa työnantajien luvalla heidän kesätyöpaikkojaan. Kun tietyn työnantajan kesätyöpaikka on täytetty, poistamme kyseisen ilmoituksen sivuilta.

Avustaja kotiseutumuseolle

Kangasalan keskustassa Pirtinmäellä on Kangasala-Seura ry:n omistama ja ylläpitämä kotiseutumuseo. Kangasala-Seura ry etsii huolellista nuorta museolle kesäksi avustajan tehtäviin toisen museotyöntekijän työpariksi. Avustajan tehtäviin kuuluu mm. museon toimintaan liittyvät työt kuten siisteydestä ja ulkoalueista huolehtiminen, museokävijöiden vastaanotto ja neuvonta sekä museon tapahtumien järjestelyihin osallistuminen.Avustajan työsuhteen kesto on neljä viikkoa ja työpäivän pituus on kuusi tuntia päivässä. Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään.
Tiedustelut ja yhteydenotot: Kangasala-Seura ry:n sihteeri Anneli Jaatinen p. 040 546 0075 tai kangasala.seura@kolumbus.fi.

Kangasala-Seura ry:n perustamisvuosi on 1949. Kotiseutuyhdistyksen sääntöihin on jo alkuvaiheessa kirjattu, että sen tehtävänä on ”suojella ja vaalia” historiallisia muistoja ja luonnonkauneutta sekä elvyttää kotipitäjän kulttuuriperinteiden arvostamista. Tätä tehtävää Kangasala-Seura pitää tänäkin päivänä toimintansa perustana.
Kangasala-Seura ry omistaa ja ylläpitää kotiseutumuseota. Vanha kivinen pitäjän viljamakasiini (rakennettu 1833-1835) muutettiin 1950-luvulla museoksi ja avajaisia vietettiin 10.6.1958. Vanhaa katoavaa esineistöä on kerätty museoon ja Kangasalan kaupungin historialliset ja säilytettävät kohteet on merkitty erilaisilla muistomer­keillä ja -laatoilla. Muistitietoa ja historiaa on tallennettu seuran vuosikirjaan, Kan­gasalan Jouluun, joka on ilmestynyt säännöllisesti vuodesta 1949.
Seuran verkkosivut: www.kangasalaseura.fi
Kangasala-Seura ry on Suomen Kotiseutuliitto ry:n jäsen.