Nuorten kesäyrittäjyys 2024

Kesäyrittäjyys on vaihtoehto perinteiselle kesätyölle. Työllistä itsesi ja tee tästä unelmiesi kesä!

Kangasalla kesäyrittäjyyskamppis on suunnattu v. 1995-2009 syntyneille nuorille. Lähde mukaan maksuttomiin kiinnostuneille nuorille suunnattuihin työpajoihin Kangasalla tai kaupunkiseudun muissa kunnissa. Kangasalan lisäksi työpajoja järjestetään Tampereella ja Nokialla. Lisätietoa työpajoista löytyy tästä!

Ilmoittautumislinkki Kangasalan työpajaan löytyy tästä!

Kaupungin työllisyyspalvelut kannustaa nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä yksin tai tiiminä. Nuoret saavat mm. Ensimetrin asiantuntijoilta neuvoja ja vinkkejä yrityksen perustamiseen ja yrittäjänä toimimiseen. Kesän aikana on mahdollisuus jatkuvaan yhteydenpitoon ja kokemusten vaihtoon yrittäjyyttä kokeilevien muiden nuorten kanssa. Nuorilla on lisäksi mahdollisuus osallistua kesäajalla Ensimetrin järjestämiin rentoihin verkostoitumishetkiin sekä hyödyntää kesäyrittäjyysoppaita. Kaikki kesäyrittäjyyskamppiksen palvelut ja tilaisuudet ovat nuorille maksuttomia.

Kesäyrittäjyyden edistämiseksi kaupungin työllisyyspalvelut jakaa yrittäjyyttä kokeileville paikallisille nuorille 250 € arvoisia kesäyrittäjyysseteleitä. Seteleitä on haettavissa yht. 10 kpl. Nuori voi hakea ja saada yhden yrittäjyyssetelin. Kesäyrittäjyysseteliä voi hakea 2.4.-31.5.2024 välisellä ajalla. Lisätietoa setelistä ja sen hakemisesta löytyy tästä!

Kangasalla nuorten kesäyrittäjyyskamppiksessa 2024 ovat mukana Kangasalan Yrittäjät ry, Tredu, Kangasalan 4H-yhdistys, Business Kangasala Oy, Kangasalan kaupungin työllisyyspalvelut ja Uusyrityskeskus Ensimetri Oy.