Kitarasoittajaiset Kangasalan pääkirjastossa

Valkeakoski-opiston opiskelijoiden Kitarasoittajaiset pääkirjastossa. Perinteistä pop- ja rock-musiikkia kitaroilla ja vähän laulaenkin. torstaina 16.5. klo 18–19 Kangasalan pääkirjaston musiikkiosastolla.Vapaa pääsy, tervetuloa! Tapahtuman järjestävät yhdessä Valkeakoski-opisto ja Kangasalan kirjasto.

Karhumuorin kevään satuhetket

Kangasalan pääkirjaston lastentila Satumetsässä kerrotaan keväisiä satuja. Torstaina 25.4. klo 18.00 Lukuviikon spesiaali! Lauantaina 4.5. klo 10.30 perinteisempi satuhetki. Satuhetket kestävät noin 30 minuuttia ja satuja lukemassa on Karhumuori. Vapaa pääsy, tervetuloa. 

Duo J&R -musiikkiesitys Kangasalan pääkirjastossa

Duo J&R, eli Juhani ja Rainer soittavat ikivihreitä, bossa-novia, lattareita ja tuttuja sävelmiä osin jazzahtavaan tyyliin Kangasalan kirjaston musiikkiosastolla. Heidän instrumentteinaan toimivat saksofoni ja sähköurut, jossa on rytmikone ja automaattibasso. Niinpä heidän musiikkinsa kuulostaa neljän soittimen orkesterin esitykseltä. Mitä: Duo…

PIKI-mobiilikirjastosovellus poistuu käytöstä 30.4.2024

Pirkanmaan kirjastojen yhteinen PIKI-mobiilikirjastosovellus poistuu käytöstä huhtikuun 2024 lopussa. Sen jälkeen käytössä on ainoastaan PIKI-verkkokirjasto osoitteessa piki.fi. Se toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla ja tarjoaa asiakkaille enemmän toimintoja kuin pian poistuva erillinen sovellus.