Lastenkonsertti, temppurata ja askartelua Sahalahden Kontulassa


Kangasalan kulttuuripalvelut järjestää lauantaina 23.3. Lasten Kangasala-tapahtuman, jossa on tarjolla lastenmusiikkia Orffien esittämänä, kirjastoauto, KU-68:n rakentama temppurata ja TapahtumaTyttöjen askartelupiste.

Vuonna 1996 perustettu lastenmusiikkiorkesteri Orffit seikkailee kappaleissaan yli genrerajojen. Yhtye on julkaissut mittavan uransa aikana 14 pitkäsoittoa ja tehnyt tuhansia keikkoja. Nyt he saapuvat soittamaan ensimmäisen konserttinsa Juhlatalo Kontulaan.

Kangasalan urheilijat KU-68:n ohjaajien rakentamalla temppurata on auki koko tapahtuman ajan, kuten myös TapahtumaTyttöjen askartelupiste jossa voi tehdä itselleen oman pääsiäiskukon. Nälkäisenä ei tarvitse olla, sillä makeaa ja suolaista purtavaa voi ostaa Mannerheimin lastensuojeluliiton Sahalahden yhdistyksen pitämästä kahviosta. Tapahtuma alkaa kello 10:00 ja loppuu n. 13.30 eikä siihen ole sisäänpääsymaksua.

Lisätietoja Kangasalan kaupunki, kulttuuripalvelut, kulttuurituottaja Leo Van Aerschot, p. 040 610 9492, leo.van.aerschot@kangasala.fi