« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
18.7.2018
18:30 - 20:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
+ Google Map
Verkkosivu
kangasala-talo.fi
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tango del Norte

Tango del norte on alansa ehdottommista huipuista koostuva tangoyhtye, jonka musiikissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla eri musiikkityylit: argentiinalainen ja suomalainen tango, eteläamerikkalainen folklore, jazz sekä klassinen musiikki.

Konsertin ohjelmistossa kuullaan argentiinalaisia tangoja ja folklorea, suomalaista tangoa, kaksi tilaussävellystä ja ennen kuulematon, Tango del norten oma transkriptio Astor Piazzollan modernia tangoa henkivästä bandoneonkonsertosta Aconcagua. Taidokas yhtye kuljettaa kuulijansa tunneskaalan äärilaitoihin – ilon purkauksista kyyneliin!

Vuonna 2011 perustettu yhtye on konsertoinut ympäri Suomen sekä konserttisaleissa että festivaalilavoillakin. Yhtye on esiintynyt myös Euroopassa ja tehnyt yhteistyötä useiden kansainvälisten huippulaulajien, kuten Martin Alvaradon, Romina Biancon, Angelika Klasin ja Sandra Lunan kanssa.

Kesällä 2016 Tango del norte julkaisi ensimmäisen albuminsa Raíces de pasión yhdessä argentiinalaisen laulajan, Romina Biancon. Kesällä 2018 julkaistaan duolevy Solos & Duos.

Duo-kokoonpanossa soittavat Sami Pirttilahti (bandeneon) ja Ville Westergård (piano).

Yhtyeen bandoneonisti Sami Pirttilahti on menestynyt kansainvälisissä kilpailuissa: vuonna 2017 hän sijoittui toiseksi Klingenthalin kansainvälisessä kilpailussa sekä 4. maailman arvostetuimmassa bandeneonkilpailussa, Che Bandoneon -kilpailussa Yhdysvalloissa Vermontissa. Yhtyeen pianisti Ville Westergård on Suomen arvostetuimpia tämän genren muusikoita.

Esityksessä ei ole väliaikaa.

LIPUT
Kangasala-talolta 15 €
Lippu.fi 17,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Sisältäen sisäänpääsyn Kimmo Pyykkö -taidemuseoon:
Kangasala-talolta 21/19 €
Lippu.fi 21,50−23,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Ryhmävaraukset: myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi, p. 0400 304 530

Naulakkopalvelumaksu 2 €

Tilausravintola Armas Galleria&Keittiö palvelee tuntia ennen esitystä. Yli 10 hengen ryhmien on mahdollista ruokailla ennen esitystä.

Varaukset
armas (at) galleriakeittio.fi
p. 050 344 4814

Kartta