« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
27.7.2018
17:30
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
+ Google Map
Verkkosivu
kangasala-talo.fi
Tapahtuman tyyppi
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Espanjalainen ilta

Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo tarjoavat heinäkuussa kaksi tunnelmallista teemailtaa. Teemaillassa 27.7. tutustutaan taidemuseon Picassosta Pyykköön -kesänäyttelyyn opastuksella sekä nautitaan upeasta flamencokonsertista Kangasala-salissa.

 

Teemaopastus: Espanjalaiset taiteilijat ja muut näyttelyn kohokohdat klo 17:30

Espanjalainen taide on ollut Lahtisten erityisen kiinnostuksen kohteena. Teemaopastuksella tutustutaan näyttelyn keskeisiin teoksiin painottuen espanjalaisiin taiteilijoihin.

Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä näyttely esittelee espanjalaisia mestareita ja suomalaisen taiteen kärkinimiä Lahtisten kokoelmasta. Kokoelmaa ovat vuosikymmenten ajan kartuttaneet lehtimies Urpo Lahtinen, Hymy Lahtinen ja poikansa Jeppe Lahtinen.

 

Flamenco Twilight Kangasala-salissa klo 19

Espanjassa pitkään asuneet kitaristi Raul Mannola ja tanssija Aylin Eleonora tuovat Suomeen musiikillisia ja tanssillisia rajamuureja kaatavan esityksen. Flamencon syviin juuriin vuosikausien ajan perehtyneet taiteilijat ovat ottaneet perinteisen flamencon rinnalle elementtejä myös muista musiikin ja tanssin tyylilajeista kuten jazz, funk, nykytanssi ja intialainen musiikki.

 

Picassosta Pyykköön – Lahtiset keräilijöinä -näyttely Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 16.6.–9.9.2018. Liput 6 €, alennettu 4 €, ryhmät min. 10 hlö 4 € tai Museokortti.

Flamenco Twilight pe 27.7. klo 19. Liput Kangasala-talolta 23/21 €, Lippu.fi 25,50/23,50 € + toimitusmaksu

Yhteislippu Kangasala-talolta:

29/25 € lippupaketti (sis. näyttelyn sisäänpääsyn ja opastuksen sekä konserttilipun)

Yhteislippu Lippu.fi:

31,50/27,50 € + toimitusmaksu lippupaketti (sis. näyttelyn sisäänpääsyn ja opastuksen sekä konserttilipun)

Kartta