« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
7.11.2020
10:00 - 14:00
Tapahtumapaikka
Asemantie 179, 36200 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa
Verkkosivu
https://www.kangasala.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/tapahtumien-jarjestaminen/ajankohtaiset-tapahtumat/
Tapahtuman tyyppi
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Porraspäivät

Kangasalan liikuntapalveluiden vuosittain järjestämät, kaikille avoimet porraspäivät tulevat jälleen! Tule koko perheen liikuntatapahtumaan kohentamaan kuntoa ja nauttimaan hyvästä fiiliksestä, tai ottamaan tosissaan mittaa siitä, kuka on Kangasalan uusien Sorolamportaiden nopein nousija.

Tänä vuonna portaiden nousut on jaettu kilpasarjaan klo 10-12 ja kuntosarjaan klo 12-14. Kylmä ei ehdi tulla, vaikkei portaita nousisikaan, sillä tapahtumassa pääsee liikkumaan myös pyörän tai keppihevosen selässä, lisäksi luvassa myös sprinttirata ja heijastinviesti. Kuumat juomat ja eväät löytyvät tapahtuman kahviosta.

 • Kilpasarja klo 10-12, ilmoittautumiset ennakkoon keskiviikosta 4.11. alkaen sähköpostilla vapaa-aikapalvelut@kangasala.fi tai paikan päällä 7.11. klo 9.00 alkaen. Tällä hetkellä portaiden nopeinta aikaa hallitsee Jouko Juntunen ajalla 34:42 sekuntia. Onko sinusta Joukon ajan haastajaksi? Facta asianajotoimisto tarjoaa nopeimmille nousijoille tuntuvat lahjakorttipalkinnot Kangasalalaiseen ulkoilu- ja vapaa-ajan ja liike
  Treeline
 • Kuntosarjassa vauhti ja tyyli ovat vapaat, sillä tärkeintä on liikkumisen ilo. Kuntosarjassa portaita noustaan omaan tahtiin ja jokaiselle nousijalle on luvassa arpalipuke, jolla nousija osallistuu päivän aikana suoritettaviin arpajaisiin.
 • Lapsille ja nuorille tapahtumassa on luvassa pyörätaitorata, jossa harjoitellaan mm. kiihdytystä, jarrutusta, sekä motoriikkaa pyörän päällä. Rata suoritetaan omalla pyörällä ja se haastaa oman taitotason mukaan.
 • Lisäksi tapahtumassa Kangasalan SK:n sprinttirata ja Kangasalan kisan heijastinviesti. Oma keppihevonen kannattaa napata mukaan, sillä alueelta löytyy myös keppihevosrata.
 • Terveellisestä ravitsemuksesta sekä elämäntavoista vinkkejä jakaa Kangasalan kaupungin ravitsemusterapeutti Hilpi Linjama.
 • Aseman asukasyhdistys ja Tursolan kyläyhdistys pyörittävät tapahtumassa kahviota, josta löytyy kylmien ja kuumien juomien lisäksi pientä makeaa sekä suolaista. Kahviossa maksuvälineenä käyvät käteinen ja Mobilepay.
 • Ohjelmaa omilla pisteillään tarjoavat tapahtuman yhteistyökumppanit Kuohu Kangasalan Uimahalli, OP Kangasala, Kangasalan Säästöpankki, Sp-koti, Suoraman apteekki, Liikuntakeskus Malm Areena, Kuntosali Linja ja Kangasalan vesi.
 • Tapahtuman juontaa Mikko Heinämäki.

Sorolanmontun pysäköintialueella paikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme jättämään ajoneuvot Kyötikkälän pysäköintipaikalle, Tursolan koulun pihalle tai saapumaan tapahtumaan kävellen, pyörällä tai muuten liikkuen.

Tapahtuman osallistujien turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta, lisäksi suosittelemme käyttämään kasvomaskia. Ethän osallistu tapahtumaan oireisena ja pidät omasta puolestasi huolta koronaviruksen leviämisen estämisestä.

Kilpasarjan palkinnot tarjoaa: Facta asianajotoimisto

Tervetuloa mukaan liikkumaan!

Sorolamportaat
Asemantie 179,
36200 Kangasala

Tapahtuman löydät myös Facebookista, suora linkki täältä.

 

Kartta