Ajankohtaiset tapahtumat

Kangasalan kaupungin järjestämien tapahtumien tiedot löydät helposti kaupungin tapahtumakalenterista. Lisäksi tältä sivulta löydät lisätietoja sekä nostoja kaupungissa järjestettävistä ajankohtaisista tapahtumista.

Lokakuun Kulttuurikuppila 1.10.2020 klo 18

Kulttuurikuppila on kaikille kulttuurista ja tapahtumista kiinnostuneille avoin ja vapaamuotoinen keskustelu- ja verkostoitumistilaisuus, joka järjestetään joka kuun ensimmäinen torstai. Vaihtuvin teemoin ja vaihtuvissa tiloissa pidettävä Kulttuurikuppila kiertää ympäri Kangasalaa. Kulttuurikuppilaan voi myös ehdottaa puhujia, ohjelmaa, esiintyjää tai esiintyjiä. Kulttuurikuppilaan on aina vapaa pääsy, eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.
Lokakuun Kulttuurikuppila järjestetään torstaina 1.10. Kuhmalahden rantsaunalla klo 18 alkaen teemalla Kulttuuriavustukset. Tule grillaamaan makkaraa, tutustumaan yhteen Kangasalan kaupungin vuokrattavista tiloista ja kuulemaan lisää kulttuuriavustusten hakemisesta vuodelle 2021. Tervetuloa mukaan!
Kuhmalahden rantasauna
Uittomiehentie 149
36810 Kuhmalahti
Tapahtuman Facebook eventin löydät täältä.

 

Oksalla ylimmällä – Lapaset kädessä

Tervetuloa mukaan neulomaan yhdessä Kangasalan Oksalla ylimmällä kirjoneulelapasia!

Huhtikuussa neuloimme Oksalla Ylimmällä – Villasukat, ja nyt ne saavat seurakseen kirjoneulelapaset. Lapaset toteutetaan samalla tavalla salaperäisesti kuin sukat, lapasten ulkonäkö paljastuu osa kerrallaan. Jokainen osa julkaistaan Facebook tapahtumassa, tai ohjeen voi saada yksi kerrallaan myös sähköpostiin ilmoittautumalla postituslistalle.

Lapasten inspiraation lähteenä on Kangasala-kuosi hieman syksyisemmillä väreillä. Mallin on suunnitellut Kangasala-kuosinkin suunnittelija Merja Palin.

Malli on sopivan helppo kirjoneulemalli. Kaikki osaavat, ja te jotka ette vielä kirjoneuletta kokeilleet, ryhtykää rohkeasti mukaan!

Lapasten ohjetta julkaistaan seitsemässä osassa 1.10.2020 alkaen. Ohje julkaistaan joka toinen päivä klo 9. Yhteisneulonta KAL (Knit along) vie osallistujat mukaan matkalle syksyiselle ja hieman talvisellekin Kangasalle!

 

Sukan osat:

  1. Viljapellon laidalla, torstai 1.10
  2. Kaupungin komeimmat, lauantai 3.10
  3. Vesijärven aalloilla, maanantai 5.10
  4. Kartanon koivukujalla, keskiviikko 7.10
  5. Vehoniemen harjulla, perjantai 9.10
  6. Mä vain olen lintu pien’ sunnuntai 11.10
  7. Talven tuntua Keisarinharjulla, tiistai 13.10