« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
27.7.2023
18:00 - 22:00
Tapahtumapaikka
Kangasalan Lepokoti
Kangasalan Lepokoti Ruutanantie 26, 36200 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa pääsy
Tapahtuman tyyppi
, , ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

HARJUJAZZ – Nauti jazz-musiikista Kangasalan Lepokodissa

Kangasalan Lepokoti järjestää perinteisen HARJUJAZZ-tapahtuman torstaina 27. heinäkuuta 2023 klo 18–22. Tule mukaan nauttimaan jazz-illasta, jossa kolme orkesteria esittää helposti lähestyttäviä klassikoita jazz-tyylillä.  

Tapahtuman tuottaa Tamjazz ry yhdessä Kangasalan kaupungin ja Kangasalan Lepokodin kanssa. 

Illan esiintyjinä nähdään seuraavat orkesterit: 

Joona Raitakari Quartet 

Joona Raitakari Quartet soittaa jazz- ja kansanmusiikkiperinteen innoittamia originaalisävellyksiä sekä juurevia versioita jazz-klassikoista. Yhtyeen jäsenet Olavi Stanek (saksofoni), Andreas Sarikoski (piano), Otso Huhtala (kontrabasso) ja Joona Raitakari (rummut) ovat taitavia nuoria muusikoita, jotka ovat esiintyneet yhdessä pitkään.  

ZAM-KAS 5TET 

Tampereelta kotoisin oleva ZAM-KAS 5TET tarjoilee rytmikkään sekoituksen suomalais-marokkolais-englantilaista afrojazzia. Yhtyeeseen kuuluu Zuhair Amkas (rummut), Tuure Mäkinen (saksofoni), Antti Katajisto (kitara), Tamás Marînec (piano) ja Harry Beech (basso). 

Markus ja Ystävät 

Markus Pajakkalan, Kielo Kärkkäisen, Matti Salon ja Juho Kanervon muodostama kokoonpano tarjoaa monipuolista musiikkia. Markus Pajakkala on Kangasalla varttunut multi-instrumentalisti, tuottaja ja säveltäjä, joka yhdistelee eri musiikkityylejä omintakeisella tavalla. Kielo Kärkkäinen on tunnettu laulaja ja teatterimuusikko, jolla on vahva ja tunteikas ääni. Matti Salo on kitaristi, joka on tullut tunnetuksi erityisesti etno-jazz-rock -musiikin parissa. Juho Kanervo on monipuolinen muusikko, joka ilmaisee itseään sellon ja basson kautta. 

Lepokodin ystävät ry tarjoilevat kahvia, suolaista ja makeaa Lepokodin hyväksi. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy. 

Katso myös Harjujazz 2023 Facebookissa.

Kuva: Markus Pajakkala, kuvaaja Ville Laine

Kartta