Nuorten ilmastoryhmä perusteilla

Kangasalan nuorisopalveluissa pyritään kehittämään ja lisäämään nuorten osallistumis-ja vaikuttamismahdollisuuksia. Uutena ideana on perustaa Kangasalle nuorten ilmastoryhmä, johon voisivat tulla mukaan yli 13-vuotiaat nuoret. Nuorten ilmastoryhmää pyritään kokoamaan kevään aikana ja ryhmälle järjestetään koulutuksellisia yhteisiä kokoontumisia toiminnan alkuun saattamiseksi.

Voimaa ruuasta -viikko Kaupunki-infossa

Vuonna 2024 Voimaa ruuasta -viikkoa vietetään viikolla 7 (12.- 18.2). Teemana on ikäihmisen ravitsemustilan heikkeneminen, mikä voi näyttäytyä monella tavalla. Vuosittain järjestettävän viikon tavoitteena on muistuttaa ruokailun ja ravitsemuksen tärkeydestä ikäihmisen arjessa. Kaupunki-infosta saa koko viikon ajan esitteitä eläkeikäisen hyvästä…

Tervetuloa kaupunki-infon pop-uppeihin!

Kangasalan kaupunki-infossa järjestetään säännöllisesti pop-up -tapahtumia, joissa esitellään mm. kaupungin ajankohtaisia aiheita sekä palveluita. Pop-up -tapahtumia järjestävät myös kaupungin konserniyhtiöt sekä kolmannen sektorin toimijat.

Valonkantajien kulkue valaisee Kangasalaa 7.10!

Kangasalla järjestetään lauantaina 7.10.2023 Guerrilla Lighting -valotempaus. Kaikille avoin valotapahtuma kestää kaikkinensa noin kaksi tuntia ja sen aikana nähdään asukkaille tuttuja kohteita uudessa valossa ja tehdään valomaalausta yhdessä. Asialla ovat mustiin pukeutuneet ja ketterästi etenevät valonkantajat, jotka valaisevat kohteet, mutta vain hetkellisesti.

Harju pop-up

Oletko miettinyt, miten Kangasalan maisemaan erottamattomasti kuuluvat harjut ovat syntyneet? Vastauksen tähän ja moniin muihin kysymyksiin saat Kangasalan kaupungin ympäristönsuojelun järjestämistä Harju pop-upeista. Tule oppimaan harjuista ja niiden luonnosta. Tarkkaavaiset oppijat voivat osallistua myös arvontaan, jossa palkintona muun muassa Kangasalamukeja.…