Ulkoliikuntapaikat

Rakentamisen palvelualue suunnittelee, rakentaa ja kunnossapitää yleisiä alueita joita ovat mm. urheilukentät, palloilukentät ja liikuntareitit. Talvisin hoidettavana ovat lisäksi luistelukentät, jääkiekkokaukalot ja hiihtoladut. Alavalikosta löydät lisää tietoa liikuntapaikoista. Kangasalan kaikki liikuntareitit, ulkoliikuntapaikat, uimarannat, vaellusreitit, luontopolut yms. löytyvät kootusti Liiku ja leiki sivustolta.

Uudesta karttapalvelusta löytyvät Tampereen kaupunkiseudun retkeilyreitit, uimarannat, tulipaikat ja muut retkeilyyn liittyvät palvelut ja kohteet yli kuntarajojen.

Kaupungin omistamien liikuntapaikkojen ja -alueiden vuokraamisesta vastaa vapaa-aikapalvelut. Käyttövuorohakuaikojen ulkopuolella liikuntatilojen ja -paikkojen varauksista tulee olla yhteydessä ensisijaisesti liikunnanohjaajiin. Katso myös kohta Vuokrattavat tilat ja alueet

Kangasalan kaupunki käyttää TIMMI -tilavarausjärjestelmää. Asiakkaillemme on käytössä selailuversio, joten tarkistathan sieltä varaustilanteen ennen yhteydenottoa. Jos haluat tehdä varauksen virallisten hakuaikojen ulkopuolella, olethan yhteydessä tilan varausta hallinnoimaan yksikköön. Varauksia on mahdollisuus tehdä lähes kaikkiin tiloihin ja alueisiin ympäri vuoden.

Linkki hinnastoon löytyy tästä:

Hinnasto

Linkki yleisohjeisiin löytyy tästä:

Kangasalan yleisohjeet tilojen vuokraajille 1.9.2013 alkaen

 

Käyttövuorohakemukset

Käyttövuorohakemukset löytyvät kaupungin verkkosivuilta aina hakuaikoina.

Lisätietoa ja hakemukset löydät täältä:

Ulkoliikuntapaikkojen käyttövuorohakemukset

Käyttövuorohakuaikojen ulkopuolella liikuntatilojen ja -paikkojen varauksista tulee olla yhteydessä ensisijaisesti liikunnanohjaajiin. Tästä pääset selailemaan vapaita aikoja ennen yhteydenottoa: TIMMI