Kutsu museoille, taiteilijoille, tapahtumajärjestäjille ja muille kulttuuritoimijoille


Kangasalan kaupunki kutsuu eri kulttuuritoimijoita osallistumaan Museoiden iltaan ja Taiteiden yöhön torstaina 10.8.2023. Tapahtuman ideana on tarjota kaupunkilaisille monipuolisia mahdollisuuksia nauttia taiteesta.

Tämän vuoden Museoiden ilta ja Taiteiden yö järjestetään torstaina 10.8.2023. Tapahtuman tavoitteena on täyttää kaupunki monipuolisilla kulttuuri- ja taidetapahtumilla, kuten näyttelyillä, live-esityksillä (musiikki, tanssi jne.), työpajoilla, opastetuilla kierroksilla ja muilla tapahtuman luonteeseen sopivilla ohjelmanumeroilla. Kutsumme siis kaikki Kangasalla toimivat museot, taiteilijat, esiintyjät, muusikot ja muut kulttuuritoimijat osallistumaan tapahtumaan tarjoamalla ohjelmaa eri ikäryhmille.

Museoiden illan ja Taiteiden yön periaatteena on, että jokainen osallistuva taho vastaa itse omasta ohjelmastaan. Kangasalan kaupunki vastaa tapahtuman viestinnästä ja markkinoinnista sekä laatii kattavan ohjelmakartan. Tapahtuma keskittyy ilta- ja yöaikaan, joten toivomme aukiolo- ja tapahtuma-aikoja klo 16.00–24.00. 

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme ilmoittamaan mm. tapahtuman nimen, osoitteen, aukioloajan sekä lyhyen kuvauksen ohjelmasta. Ilmoittautuminen on sitova, ja se on avoinna 10.7. asti. Ilmoittaudu tapahtumajärjestäjäksi täällä.

Tule mukaan luomaan inspiroivaa iltaa, joka nostaa esiin kaupunkimme monipuolista taide- ja kulttuuritarjontaa!  

Lisätiedot

Eljas Suvanto
Taidekoordinaattori, hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut
+358 40 121 6803
eljas.suvanto@kangasala.fi