« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
4.6.2024 29.6.2024
Tapahtumapaikka
Sahalahden museomakasiini
Vanha Pakkalantie 35, 36420 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa
Tapahtuman tyyppi
, ,

Sahalahden museomakasiini: Yhteyksiä & KIKKAILLEN

Yhteys – Valkeakoski-opiston Sahalahden maalauskurssin näyttely

Yhteys – merkitys: 1) erilliset tahot tai asiat liittyvät toisiinsa 2) tilanne, hetki, konteksti 3) osapuolten mahdollisuus viestiä keskenään 4) kulkuyhteys, käytössä oleva reitti tai linja 

Valkeakoski-opiston Sahalahden maalauskurssin tämän kesän teema on yhteys, jota kukin osallistuja on tulkinnut teoksissa omalla tavallaan. Näyttelyn töissä kuvataan muun muassa sukupolvien välistä yhteyttä sekä luonnon ja ihmisen yhteyttä. Näyttelyssä nähdään myös muita vuoden aikana valmistuneita öljyväri-, akryyli- ja akvarellimaalauksia. 

Sahalahden maalauskurssilla maalataan pääosin omia, itseä kiinnostavia, aiheita vapaavalintaisella tekniikalla. Kurssilla on mukavan rento ja keskusteleva ilmapiiri – tervetuloa mukaan kaikki vasta-alkajista jo maalausta harrastaviin! Kurssi kokoontuu keskiviikkoiltaisin Sariolan koululla. 

 

KIKKAILLEN – Sahalahden kuvaajien digitaalinen kuvashow

Mitä kaikkea ihmeellistä voi kameroilla taltioidakaan, kun antaa kikkailuille vallan. Perusmaisemia ja pönötyksiä toki tarvitaan, mutta joskus on kiva heittää kamerankin kanssa vapaalle. Valoilla, varjoilla ja kohteilla kikkailua on Sahalahden kuvaajien digitaalinen kuvashow tänä vuonna. Tule, katso ja ihmettele. Syksyn tullen voit tulla mukaankin kivaan kuvaajajoukkoon harjoittelemaan yhdessä kameran käyttöä.

______________________________________

Vuonna 1816 valmistunut Sahalahden museomakasiini on Kangasalan kulttuuripalveluiden ylläpitämä näyttelytila, joka on avoinna kesäaikaan. Museomakasiiniin on vapaa pääsy. Huomioithan, että rakennuksen iän vuoksi rakennus ei ole esteetön.

Sahalahden museomakasiinin aukioloajat kesällä 2024

Tiistai–lauantai 12–17
Maanantaisin ja sunnuntaisin sekä näyttelyvaihtojen aikaan suljettu.

21.6. ja 22.6. suljettu.

Kartta