« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
21.7.2023
19:00 - 20:30
Tapahtumapaikka
Kangasalan kesäteatteri
Kummelinkuja, Kangasala + Google Map
Hinta
22,50€
Tapahtuman tyyppi
, ,
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäteatterin iskelmäkesä: Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen

Tangokuninkaallisia Kangasalan kesäteatterissa!

Kangasalan kesäteatteri tarjoaa heinäkuussa upean viikonlopun täynnä tangokuninkaallisten loistoa ja musiikillista taikaa.

Perjantaina 21.7. lavalle astuvat tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen yhdessä Jackpot-orkesterin kanssa. Maunuksela kruunattiin tangokuninkaaksi vuonna 2010 ja Hallikainen vuonna 2008, ja heidän yhteistyönsä on tuottanut unohtumattomia hetkiä yleisölle kesästä 2018 lähtien. Illan ohjelmisto tarjoaa laajan valikoiman tangoa ja perinteistä tanssimusiikkia. Keikka alkaa klo 19.00.

Kangasalan kesäteatteri sijaitsee kauniilla paikalla Längelmäveden rannalla, ja se tarjoaa upeat puitteet musiikin nauttimiseen. Teatterin 400-paikkainen katettu katsomo takaa sen, että yleisö voi keskittyä täysin konserttielämykseen. Lisäksi järvituuli viilentää tunnelmaa helteellä.

Liput tähän unohtumattomaan iskelmäviikonloppuun ovat saatavilla alkaen 22,50 € per ilta, joten varmista paikkasi ajoissa ja hanki liput ennakkoon. Tervetuloa Kangasalan kesäteatteriin nauttimaan huippuartistien tähdittämästä viikonlopusta!

Tapahtuman järjestäjänä toimii Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelut.

Perjantain keikan lippuja voi hankkia täältä

Lipunmyynti avataan ovella tuntia ennen esitystä. Ovella käy vain korttimaksu.

Kuvassa Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen, kuva Tom Lahti

Kartta