« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
15.10.2024 31.10.2024
Tapahtumapaikka
Kangasalan pääkirjasto, Taidetila Terra
Keskusaukio 2, 36200 Kangasala + Google Map
Hinta
Vapaa pääsy

Taidetila Terra: Erityinen luontosuhde

Näyttely tutkii luontosuhteita ja niiden ilmenemismuotoja sekatekniikkaa hyödyntävien kuvien ja veistosten avulla. Taiteen tutkimusmatkailija Krista Mäkelä käyttää teoksissaan erilaisia lähiympäristöstä löytämiään materiaaleja ja kierrättää vanhoja töitään uusien teosten pohjana. Ihannetilanteessa hän ei tarvitsisi mitään ostettua tai pitkälle prosessoitua, vaan kaikki tekemiseen tarvittava olisi löydettävissä omasta elinpiiristä, mahdollisimman jälkiä jättämättä. 

Krista Mäkelän taiteellisen työskentelyn kantava teema on luontoyhteys, joka on samanaikaisesti hänen taiteensa lähtökohta ja päämäärä. Hän on opiskellut kuvataidetta Lapin avoimessa yliopistossa ja Sara Hildén -akatemiassa, ja hänen teoksiaan on nähty mm. Tampereella, Kaarinassa ja Luopioisissa. 

Näyttelynjärjestäjän lisätiedot: Krista Mäkelä, krista.makela@gmail.com

______________________________________

Kangasalan pääkirjastossa sijaitseva Taidetila Terra on Kangasalan kaupungin kulttuuripalvelujen ylläpitämä näyttelytila. Terran vuosittain vaihtuva näyttelyohjelmisto tarjoaa laajan kirjon taiteen eri muotoja ja tekijöitä taidegrafiikasta valokuvataiteeseen ja keramiikasta maalaukseen. Näyttelytila on esteetön ja maksuton. Tervetuloa!

Taidetila Terran aukioloajat

Maanantai–perjantai klo 9–19
Lauantai klo 9–15. Kesälauantaisin 1.6.–31.8. suljettu.
Sunnuntaisin suljettu

Varmista kirjaston aukioloajat juhlapyhien yhteydessä.

 

Kartta