« Takaisin tapahtumalistaukseen

Tapahtuman tiedot

Tapahtuman päivä ja aika
28.8.2018
19:00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
+ Google Map
Verkkosivu
kangasala-talo.fi/tapahtumat/syksyn-klassiset-konserttisarja/69
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syksyn klassiset -konserttisarja

Kangasala-talo tarjoaa syksyllä 2018 inspiroivan sarjan klassisia konsertteja!

Kolmeen syyskauden konserttiin on saatavilla edullinen sarjalippu. Sarjalipulla saat myös oman vakiopaikkasi salissa.

Matkalla Roomaan ti 28.8.2018 klo 19

Viulisti Katri Nikkanen ja pianisti Maria Ala-Hannula avaavat Kangasala-salin klassisen syksyn. Kangasala-talon konsertti on lähtölaukaus kohti duon marraskuista Rooman konserttia. Matkalle mukaan lähtee italialaisen viulukirjallisuuden helmiä.

Avanti! Kamariyhtye: Kaikkien aikojen klassikot ke 3.10.2018 klo 19

Suomen maineikkain kamarimusiikkiorkesteri Avanti! saapuu konsertoimaan Kangasala-taloon. Kangasala-talon konsertissa Avanti! soittaa klassikkojen klassikoita barokin, romantiikan, jazzin ja kansanmusiikin genreistä. Juonnetun konsertin lopuksi pihvinä kuullaan György Ligetin jousikvartetto nro 1.

Il prete rosso – Punainen pappi ke 21.11.2018 klo 19

Essi Luttinen, mezzosopraano ja Kreeta-Maria Kentala, viulu ja liidaus yhdessä Suomalaisen barokkiorkesterin kanssa. Tässä konsertissa tarjoillaan aimo annos Vivaldin pulppuilevaa sävelkieltä! Venetsian punatukkainen pappi, ”Il prete rosso”, Antonio Vivaldi tunnetaan erityisesti konsertoistaan, mutta hän sävelsi kaikkia barokin ajan teostyyppejä oopperoista kamarimusiikkiin. Hän oli kiinnostunut myös sellaisista soittimista, joita ei vielä tuolloin ollut totuttu näkemään parrasvaloissa.

Kolmen konsertin sarjalippu Kangasala-talolta ostettuna 47/43/20 €, Lippu.fi 50,50/46,50/22,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi).

Kartta